LE SELJAK: Zvezdin Francuz ponižava rivale
Foto: Dado Đilas

SRAMOTA

LE SELJAK: Zvezdin Francuz ponižava rivale

Fudbal -

Uvaženi stranac crveno-belih javno nazvao Mladost iz Lučana - seljačkim timom, a niko još nije osudio njegovu izjavu da je hteo da ubije rivala Radivojevića

Mladost Lučani - seljački tim! Na sraman način je Damijen le Talek oslovio preksinoćnog rivala na Marakani i uz fotografiju njegovog sukoba sa Radivojevićem poslao poruku na Instagramu: „Pokušajte da igrate fudbal umesto što bijete igrače“.

Skandalozna izjava Zvezdinog Francuza, logično, šokirala je i ljude iz Lučana, pre svih trenera Nenada Milovanovića.

- Neka mu ide na čast što vređa igrače zemlje u kojoj igra i zarađuje platu - ko iz topa je istakao Milovanović u razgovoru za Kurir.

foto: Facebook

Zvezda je pobedila Mladost sa 2:1 u 14. kolu Superlige, a posle žestokog starta Vladimira Radivojevića nad Damijenom le Talekom, Francuz je odgovorio odgurivanjem pred sudijom Jovanom Šegrtom, što je prethodilo koškanju i umalo tučom.

- Došli su na Marakanu samo da bi nas povredili. Čuo sam njihovog trenera, koji je tražio od igrača samo da nas udaraju. Imamo važne evropske mečeve, a oni žele da nas unište od batina. Njihov igrač me je udario, pri čemu me je zabolelo rame, s kojim inače imam velikih problema. Hteo sam da ga ubijem - nije birao reči Le Talek posle utakmice:

Ova Francuzova izjava takođe je razbesnela Milovanovića.

- Čuo sam da je izjavio da bi ubio fudbalera! Tako reći za kolegu... Pa isti hleb jedu! Kako je razumeo da ja tražim od igrača da udaraju fudbalere Zvezde, jer ja francuski ne govorim, a koliko znam, on ne zna srpski. To od mene niko nije mogao da čuje, niti će čuti. Optužba

KRIV ZA GOL ARSENALA, PA SE SAD PERE

Fudbaleri Zvezde optužuju igrače Mladosti da igraju grublje protiv njih nego protiv ostalih. Tako je prošle zime Milosavljević povredio Plavšića. Le Talek je očigledno i na to mislio.

- Mislim da Francuz pokušava da se opravda. Ispao je kod gola Arsenala, širio ruke, tražio ofsajd. Najveći je krivac što je Crvena zvezda izgubila taj meč - smatra Milovanović.

Kao nikad dosad

MILOJE IZRIBAO IGRAČE

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kao nikad dosad izribao je igrače u svlačionici. To je bio i glavni razlog što Milojević nije došao na konferenciju, već je poslao pomoćnika Kosanovića.

Mladost Lučani kroz statistiku protiv Crvene zvezde i Partizana

Mladost Lučani u poslednjih pet mečeva sa "večitima"

Protiv Crvene zvezde u Ljutice Bogdana: 150 faulova, 18 žutih, 3 crvena Kup: 1 crveni

Protiv Partizana u Humskoj: 80 faulova, 7 žutih, 0 crvenih

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: Facebook, Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Da li sudije i navijači odmažu Zvezdi i Partizanu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track