PAKLENI RASPORED CRVENO-BELIH: Zvezda ne zna gde bije
Foto: Dado Đilas

Srpski evroligaš u Moskvi

PAKLENI RASPORED CRVENO-BELIH: Zvezda ne zna gde bije

Košarka -

Crveno-beli danas gostuju Himkiju u trećoj od četiri utakmice za šest dana. Četa Dušana Alimpijevića za dva dana preći će 3.600 kilometara

Nakon poraza u Zagrebu, Crvenu zvezdu očekuje paklenih 48 sati! Za samo dva dana košarkaši kluba s Malog Kalemegdana odigraće dva evroligaška meča i preći čak 3.600 kilometara vazdušnom linijom (Zagreb - Moskva - Beograd)!

Posle poraza od Cedevite u ABA ligi, Zvezda večeras (19, TV Sport klub 1) gostuje ekipi Himkija u Podmoskovlju, a već u četvrtak uveče ugostiće Makabi u Štark (Kombank) areni.

Ubitačan ritam za crveno-bele, koji su, osim fizičkog i psihičkog umora od nedeljne utakmice, pravo iz Zagreba seli na avion za Moskvu, pa će pre meča sa domaćinom imati vremena samo za jedan trening.

- Doputovali smo u Moskvu nakon loše utakmice u Zagrebu, nemamo ni previše prostora za pripremu, jedan trening, ali već smo najavljivali da nas očekuje jak ritam tokom ovih dana. Idemo u istom sastavu kao i za utakmicu u Zagrebu, nema Dangubića, svi ostali su spremni - rekao je trener Dušan Alimpijević.

foto: Fonet

Kapiten ekipe Branko Lazić svestan je da njegov tim umoran dolazi na noge jakoj ruskoj ekipi.

- Nemamo mnogo vremena da se osvežimo i pripremimo. Himki je iskusna ekipa, tu su Stefan Marković, moj nekadašnji saigrač Čarls Dženkins, dosta izuzetno kvalitetnih stranaca i, naravno, ruski reprezentativac Aleksej Šved kao lider te ekipe - zaključio je Lazić. SPEKTAKL U ARENI Makabi za 500 dinara

Tribina (nivo 400) 500

Tribina A, B, C, D (nivo 200) 1.100

Parter B 1.000

Parter 4 1.000

Loža jug, sever 1.400

Počasno mesto - bočno I 8.000

Počasno mesto - bočno II 6.000

Počasno mesto - bočno III 4.000

Počasno mesto I 15.000

Počasno mesto II 10.000

Skajboks 5.000

Kurir / Anja Vukašinović

Foto: Dado Đilas, Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) PIONIR SE TRESE OD RADOSTI: Pogledajte slavlje navijača u poslednjim sekundama utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track