SRNIĆ PRED ZEMUN: Prijao nam je dan odmora, želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima
Foto: Dado Đilas

SUPERLIGA SRBIJE

SRNIĆ PRED ZEMUN: Prijao nam je dan odmora, želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić izjavio je da je ekipi mnogo prijao dan odmora posle dosta vremena, kao i da crveno-beli u predstojećoj utakmici protiv Zemuna žele da nastave s dobrim rezultatima u Super ligi.

"Posle dužeg vremena imali smo slobodan dan i zaista smo ga svi iskoristili da bar malo napunimo baterije. Normalno je da se umor kod igrača oseti nakon ovako gustog rasporeda utakmica koji imamo. Ipak, mi smo svi profesionalci i znamo da se nosimo s njim. Kako i šef kaze, to je nešto na šta morate da se naviknete i sa čim morate da se nosite ako želite da igrate u Crvenoj zvezdi", rekao je Srnić.

Zvezda će sutra gostovati Zemunu u 15. kolu Super lige Srbije.

"Sigurno će biti teška utakmica zato što Zemun posle dužeg vremena igra u najelitnijem rangu domaćeg fudbala i imaće mnogo motiva da dokažu da im je tu i mesto. Nismo imali mnogo prilike do sada da gledamo njihovu ekipu, ali naš stručni štab je i za ovu utakmicu odradio odličnu analizu. Zato znamo da ako ispoštujemo sve taktičke zamisli našeg trenera nećemo imati problema. Ono što sam ja do sada video jeste da je teren u Zemunu u malo lošijem stanju, ali nadam se da ćemo se brzo prilagoditi", rekao je Srnić.

Ekipa Vladana Milojevića još uvek ne razmišlja o predstojećem susretu u Ligi Evrope protiv Arsenala.

"Od samog početka sezone ističemo da nam je domaće prvenstvu prioritet. Želimo da vratimo titulu na Marakanu. Kakav god uspeh da ostvarimo u Evropi, on neće biti potpun bez titule na kraju sezone. Zato smo u ovom trenutku fokusirani samo na utakmicu sa Zemunom", rekao je on.

Utakmica 15. kola Super lige Srbije izmedju Zemuna i Crvene zvezde igraće se sutra od 13.00.

kurir.rs / Beta

foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Makabi skupo plaća uvredu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track