MAHER: Grof specijalista za velike ekipe!
Foto: Profimedia

MIODRAG BOŽOVIĆ SRUŠIO CSKA

MAHER: Grof specijalista za velike ekipe!

Fudbal -

Bivši trener Crvene zvezde posle pobede svog Arsenala šalio se s ruskim novinarima citirajući srpsku dosetku „da baba ima... - bila bi deda“

Bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović glavna je tema u ruskim medijima, nakon što je njegov Arsenal iz Tule posle Zenita srušio i moskovski CSKA.

Jedini gol na utakmici postigao je Srbin Goran Čaušić, a minimalnim rezultatom pobeđen je tim iz Sankt Peterburga na svom terenu pre dve nedelje.

Nije sve u lovi

Popularni Grof pokazao se kao specijalista za velike timove u ruskoj ligi. Nije mala stvar pobediti finansijski jake klubove poput Zenita i CSKA. Arsenal je bio bolji i od Dinama iz Moskve i Krasnodara, dok je izgubio od Spartaka i Lokomotive.

Vrednost Arsenala iz Tule je 16,85 miliona evra, dok je Zenit procenjen na 136, a CSKA na 83 miliona evra.

- Pobedili smo CSKA jer smo bili borbeniji. Bolje smo kontrolisali loptu, a imali smo i izglednije prilike za gol.

Na opasku ruskog novinara da Arsenal ne bi pobedio CSKA da igrač tima iz Moskve Konstantin Kučajev nije dobio drugi žuti karton, odnosno crveni, Grof je u svom stilu odgovorio i izazvao oduševljenje prisutnih:

Zasluženo pobedili

- U Rusiji, kao i u mojoj zemlji, ima jedna zanimljiva dosetka za takve stvari. Znate, da baba ima... - bila bi deda! Istina je da nam je isključenje pomoglo, ali smatram da smo zasluženo pobedili.

Kurir / A. R.

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Da li su fudbalske sudije potrošna roba za jednokratnu upotrebu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track