ZVEZDA IŠČUPALA POBEDU PRED ARSENAL Milojević: Nametnuli smo naš ritam protiv Zemuna, verovali smo u pobedu
Foto: Vladimir Milovanović

ZVEZDA SLAVILA U GORNJOJ VAROŠI

ZVEZDA IŠČUPALA POBEDU PRED ARSENAL Milojević: Nametnuli smo naš ritam protiv Zemuna, verovali smo u pobedu

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je crveno-belima na meču protiv Zemuna trebalo malo vremena da se prilagode i istakao da je izuzetno ponosan na svoje igrače.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u gostima ekipu Zemuna sa 1:0 u utakmici 15. kola Super lige Srbije. Jedini gol na meču postigao je Ričmond Boaći u 81. minutu.

"Pokušali smo da nametnemo naš ritam od početka utakmice, malo smo i promenili sistem igre. Pokušali smo da dominiramo i mislim da nam je trebalo malo vremena da se prilagodimo. Nastavili smo u drugom poluvremenu, verovali smo... Ja sam stvarno ponosan na ove momke. Oni su mnogo dobri, prepametni igrači, svaku moju misao prenesu na teren i zbog toga sam izuzetno ponosan", rekao je Milojević.

Crveno-beli su i dalje su prvi na tabeli domaćeg šampionata sa 40 osvojenih bodova. Zemun je ostao na 12. poziciji sa 14 bodova.

Trener Zemuna Milan Milanović je na zanimljiv način počeo analizu meča.

"Izgleda da smo izgubili šanse za šampionsku titulu, izgubili smo i od Zvezde i od Partizana tako da ćemo nastaviti da se borimo za opstanak što je naš cilj ove godine. Mislim da imamo ekipu koja, bar po ovom pokazanom u poslednje četiri utakmice, može da se izbori za opstanak", rekao je Milanović.

Govoreći o meču protiv Zvezde, Milanović je naveo da je njegova ekipa odigrala dobro prvo poluvreme.

"Mislim da Zvezda nije imala nijedan opasniji napad u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu su nas pritisli, imali su jednu ili dve opasne šanse. Jedna mala nesmotrenost, slabost, nas je koštala bodova u ovoj utakmici", rekao je Milanović.

Zemun u narednom kolu domaćeg šampionata dočekuje Mladost.

"Ja se nadam da nismo potrošili svu energiju i da će nam ostati i za sledeću nedelju. Za nas je najvažnija sledeća utakmica sa Lučanima", rekao je trener Zemuna.

kurir.rs / Beta

foto: Vladimir Milovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Makabi skupo plaća uvredu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track