GVARDIOLA PRED NAPOLI U LIGI ŠAMPIONA: Neće biti lako, svi znaju kakav fudbal oni igraju na svom stadionu
Foto: Foto: Reuters

SITIJU TREBA JOŠ JEDNA POBEDA

GVARDIOLA PRED NAPOLI U LIGI ŠAMPIONA: Neće biti lako, svi znaju kakav fudbal oni igraju na svom stadionu

Fudbal -

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je upozorio svoj tim da im neće biti lako da pobede Napoli na gostovanju u Ligi šampiona, ali da će se potruditi da zadrže prvo mesto u grupi.

"Potrebna nam je još jedna pobeda da obezbedimo prolaz dalje, ali idemo u goste ekipi koja je prva u Seriji A. Svi znaju kakav fudbal oni igraju na svom stadionu, tako da će to biti vrlo teško. To je odlična prilika za nas da rezervišemo prvo mesto i daćemo sve od sebe da to i uradimo", rekao je Gvardiola za britanske medije.

Fudbaleri Mančester siti su prvi na tabeli Premijer lige sa 28 bodova, bez poraza su, i samo jednom nerešenom utakmicom koju su odigrali u drugom kolu protiv Evertona (1:1).

Dominacija Mančester sitija dovela je do toga da je trener Liverpula Jirgen Klop rekao da će Siti biti šampion do januaru, ali je Gvardiola odbacio njegovu tvrdnju.

Na pitanje novinara da li je to nerealno, Gvardiola je naveo: "Definitivno. Vi ste Englez, da li ste videli nekada šampiona u januaru? Ni ja isto".

Mančester siti i Napoli igraju u sredu u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona. Siti je prvi na tabeli u Grupi F sa devet bodova, dok je Napoli na trećem mestu sa tri boda.

kurir.rs / Beta

foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Makabi skupo plaća uvredu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track