LIDER NE POSUSTAJE: Siti slomio Lester u drugom poluvremenu, Čelsi ponovo moćan
Foto: AP

PREMIJER LIGA

LIDER NE POSUSTAJE: Siti slomio Lester u drugom poluvremenu, Čelsi ponovo moćan

Fudbal -

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su danas u gostima ekipu Lestera sa 2:0, u utakmici 12. kola Premijer lige, a ubedljive i sigurne pobede upisali su i Čelsi i Liverpul.

Golove za Siti postigli su Gabrijel Žesus u u 45. i Kevin de Brujne u 49. minutu.

Mančester siti je prvi na tabeli Premijer lige sa 34 boda, odnosno ima devet bodova više od drugoplasiranog Čelsija. Lester na 12. mestu sa 13 bodova.

Fudbaleri Čelsija su u gostima pobedili Vest Bromvič sa ubedljivih 4:0. Tri od četiri gola fudbaleri Čelsija su postigli u prvom poluvremenu - Alvaro Morata u 17, Eden Azar u 23. i Markos Alonso u 38. minutu. Trijumf Čelsija potvrdio je Azar svojim drugim pogotkom na meču, u 62. minutu.

Čelsi je drugi na tabeli sa 25 osvojenih bodova, dok je Vest Brom sada na 17. poziciji sa deset bodova.

Fudbaleri Liverpula pobedili su na svom terenu Sautempton sa 3:0. Mohamed Salah je bio strelac za "crvene" u 31. i 41. minutu, a u strelce se upisao i Kutinjo u 68.

Ekipa sa Enfilda je, posle šeste pobede od početka šampionata, peti na tabeli sa 22 boda, dok je Sautempton sada na 14. mestu sa 13.

Fudbaleri Kristal Palasa i Evertona odigrali su u Liverpulu nerešeno 2:2, Bornmut je bio ubedljiv protiv Hadersfilda i slavio je sa 4:0, dok je Barnli pobedio Svonsi sa 2:0.

Fudbaleri Arsenala su ranije danas pobedili Totenhem sa 2:0.

(Beta, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO:Ovo je razlika između Srba i Amerikanaca. Oni zarađuju i od poraza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track