GOSTI IZ GRAČANICE U HUMSKOJ: Dečja graja u Humskoj! Mališani sa KiM posetili Partizan
Foto: FK Partizan

OZARENA LICA BUDUĆIH ASOVA

GOSTI IZ GRAČANICE U HUMSKOJ: Dečja graja u Humskoj! Mališani sa KiM posetili Partizan

Fudbal -

Stadion Partizana zasijao je kada ga je ove subote posetilo 50 mališana iz FK Gračanica sa Kosova i Metohije.

Dečija graja i ozarena lice budućih asova proširila su se trofejnom salom fudbalskog šampiona koje je, pored kolega iz Omladinske škole FK Partizan Marka Ranevskog i marketing menadžera Atile Hasanagića, dočekao generalni direktor kluba g. Miloš Vazura.

"Poznato je da FK Partizan neguje prave vrednosti, gde se trudimo da decu odmalena usmerimo na bavljenje sportom i poštovanje tradicije i kulture svog naroda", kazao je generalni direktor FK Partizan g. Miloš Vazura.

"Ovo nije prvi put da smo ugostili decu Kosova i Metohije, ali i drugih krajeva naše zemlje, koja kroz ovaj vid druženja i komunikacije dobijaju dobar temelj za dalje obrazovanje i sportski razvoj. FK Partizan kao društveno odgovorna institucija i klub sa tradicijom dugom 72. godine, uvek je tu da svojim primerom podseti da su deca naša budućnost, koju odmalena trebamo usmeravati i negovati".

Posle obilaska stadiona i južne tribine mališani su se u pratnji direktora škole fudbala Gračanica Dejana Krstića, generalnog sekretara Traje Jovanovića, trenera Dejana Mirića, Miloša Jevtića i Miroslava Stevića, uputili na SC "Partizan − Teleoptik" gde će raspoređeni u četiri generacije odigrati prijateljski meč sa vršnjacima iz Omladinske škole Partizana − 2005, 2006, 2007 i 2008. godišta.

Dečaci iz FK Gračanica biće gosti Partizana 18. i 19. novembra, a potom ih očekujemo u budućnosti i na novom druženju.

(FK Partizan)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track