Crvena Zvezda otela igrača!

Dejina preporuka

Crvena Zvezda otela igrača!

Fudbal -
Crveno-beli kidnapovali defanzivca Milana Jovanovića ispred nosa splitskom Hajduku

Kao u dobra stara vremena...Crvena zvezda je otela Milana Jovanovića splitskom Hajduku, kao nekada Vladimira Bearu ili Miloša Bursaća... Levonogi štoper reprezentacije Crne Gore, rođen u Čačku, bio je na lekarskim pregledima u Splitu, a onda je, posle samo jednog razgovora sa Dejanom Savićevićem i Robertom Prosinečkim, odlučio da se uputi na Roglu i potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom.- Evo vam zamene za Tošića. Jovanović je odličan igrač, a uz to i slobodan. Brzo radite, jer pregovara sa Hajdukom - rekao je Dejo.Telefon u ruke odmah je uzeo Prosinečki, nazvao Jovanovića i završio posao.- Frajeru, hoćeš li u Zvezdu? Dejo nam je rekao kakav si igrač, hoćeš li da šaljemo auto po tebe - tako je tekao razgovor Robija i Jovanovića.- Šta da kažem Splićanima? Poludeće! Skoro, pa smo se dogovorili - kazao je Jovanović.- Zvezda samo jednom zove - rekao je Robi.- Pošaljite auto - prelomio je Jovanović.Automobil Crvene zvezde je uveče, oko 19.00 sati, već bio u Splitu. Jovanović je ušao u vozilo sa Zvezdinim operativcima, koji su vozili velikom brzinom kako bi što pre napustili Hrvatsku.

Dogovrili se za pet minuta
Dogovrili se za pet minuta

Jovanović: Istina je- Sve se desilo iznenada. Bio sam blizu potpisivanja ugovora sa Hajdukom, a onda me je Crvena zvezda „kidnapovala“. Nije mi trebalo mnogo da se predomislim. Zvezda je veći klub od Hajduka, ja sam iz Srbije i igraću u svojoj zemlji - rekao je Jovanović.

Hronologija10.00 Trening Crveno-Belih na Rogli10.30 Savićević zove Lukića11.00 Robi zove Jovanovića12.00 Crnogorac prolazi lekarske preglede u Hajduku14.00 Jovanović odlučuje da ode u Zvezdu19.00 Crnogorac ulazi u Zvezdin auto01.00 Obavljen posao, dolaze na Roglu

Poraz i povredaFudbaleri Crvene zvezde doživeli su ubedljiv poraz u drugoj proveri u Sloveniji. Olimpija je pred 4.000 navijača na Stožicama pokazala crveno-belima gde su trenutno na putu ka željenoj formi - 3:0! Pamtiće se dva penala za Slovence i jedan oprošten crveni karton golmanu Zvezde Bobanu Bajkoviću. Veliki peh doživeo je Marko Vešović, koji je zaradio ozbiljnu distorziju skočnog zgloba i nakon meča napustio svlačionicu s longetom oko noge, šepajući.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track