Oprostili im što su ih tukli

Izljubiše se posle šorke

Oprostili im što su ih tukli

Fudbal -
Ruski fudbaleri Akmara iz Perma, koji su se prekjuče žestoko potukli sa igračima Zete, otputovali iz Srbije, dvojica s gipsom na ruci

Smirile se strasti!Fudbaleri i rukovodstva Zete iz Golubovaca i Akmara iz ruskog grada Perma sreli su se u hotelu „Palisad“ na Zlatiboru kasno preksinoć, nepuna dva sata posle opšte tuče na terenu i prekida utakmice, i - izmirili se, saznaje Kurir. Da sve bude interesantnije, Rusi su potvrdili da su zainteresovani za najmanje dvojicu fudbalera iz Golubovaca.- Dvojica su imala prelome podlaktice, njima je stavljen gips, a trećem je ušivena rasekotina na glavi. Posle ambulantnih intervencija Rusi su otpušteni - rečeno nam je juče u užičkoj bolnici.Ruska ekspedicija, koju smo juče zatekli na aerodromu „Nikola Tesla“, nije bila raspoložena za priču. Ipak, došli smo do izjave Dmitrija Belorukova, fudbalera koji je navodno napao bivšeg predsednika Zete Radojicu Božovića.- Takve stvari se dešavaju. Vidite i sami da su svi dobro. Dvojica su u gipsu, ima i nekoliko posekotina, ali je sve dobro prošlo - kratko nam je rekao Belorukov.Policija iz Užica saopštila je da utakmica između Zete i Akmara nije bila prijavljena i da su se, pored igrača, u tuču umešali članovi rukovodstva.- Čak 12 učesnika tuče osuđeno je na novčanu kaznu, a jednom maloletnom fudbaleru izrečena je vaspitna mera - ukor - saopštila je policija, dodavši da se utvrđuje krivična odgovornost lica umešanih u tuču.

Dmitri Belorukov udario Raju Božovića
Dmitri Belorukov udario Raju Božovića

Kad đetići biju, kosti pucaju
Kad đetići biju, kosti pucaju

Rajo Božović nije povređenKurir je juče pokušao da stupi u kontakt s Radojicom Božovićem. Nažalost, na njegov broj telefona javio se njegov saradnik, koji nam je potvrdio incident, ali i otkrio da je s Božovićem sve u redu.- Rajo je dobro, nije povređen. Sve je u redu. Zdravlje mu nije ugroženo. Već je otišao na sastanak - rekao je njegov saradnik.Kako saznajemo, Božović je za vreme tuče bio na tribinama stadiona na Zlatiboru.

Grubi Rusi vole da se biju- Ruski fudbaleri, daleko robustniji i stariji, od počeka utakmice krenuli su grubo na Zećane. U jednom trenutku štoper tima iz Crne Gore odbačen je na ogradu terena, gde je zadobio posekotinu po licu. Strasti nije uspeo da smiri ni sudija s dva crvena kartona. Pri vođstvu Zećana od 3:1, u 69. minutu, sve je eksplodiralo, posle jednog starta nastala je opšta tuča na terenu - kaže jedan od očevidaca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track