(VIDEO) ŠIROKO! DAJU SVE PARE NA MUZIKU: Ubijeni Markuš i Miličić u ludom provodu u Londonu posle meča Zvezde i Arsenala
Foto: Printscreen Instagram

DELILI ŠAKOM I KAPOM

(VIDEO) ŠIROKO! DAJU SVE PARE NA MUZIKU: Ubijeni Markuš i Miličić u ludom provodu u Londonu posle meča Zvezde i Arsenala

Fudbal -

Marko Markuš (30), žestoki momak koji je ubijen u petak uveče u Novom Sadu, zajedno sa svojim zetom Darkom Miličićem prisustvovao je meču Arsenala i Zvezde u Londonu.

Njih dvojica su predvodili grupu Delija koja je napravila pravu feštu u Londonu.

Jedan od vođe navijača Delija Vladimir Šavija bio je zadužen za pesmu, a za rasplamsavanje atmosfere pobrinuo se Darko Miličić, dok je ubijeni Marko Markuš kitio novčanicama prosjaka koji im je ustupio mikrofon.

Bivši NBA košarkaš Darko Miličić tada je izjavio da je bio ogorčen načinom na koji su se ugostitelji iz Londona odnosili prema njemu i Delijama.

Bez obzira na nedomaćinski prijem, Miličić kaže da je uživao posle remija Crvene zvezde i Arsenala.

- Bila mi je čast što sam bio s Delijama u Londonu. Imao sam priliku da budem delić velikog uspeha koji je napravila moja Zvezda - kazao je Miličić.

Miličić se osvrnuo na ponašanje domaćina u pabovima koji su se nisu pokazali kao gostoljubivi.

- Dočekani smo kao najgora stoka! Očigledno da se neki rukovode onim što pročitaju u novinama. Iz jednog paba su nas izbacili samo zato što je jedan momak tiho pevao. To im je smetalo. Nikog nismo vređali, ispoštovali smo njihov zahtev i izašli - u dahu je rekao Miličić i nastavio:

- U drugom pabu smo tražili da nam očiste sto od mrva, ali su nas ignorisali. Tražili su da napustimo pab, pravdajući se nekim glupim razlozima. U trećem restoranu takođe nas nisu primili pod izgovorom da ne rade, iako su ljudi sedeli za stolom i večerali. I pored toga, mi smo se pokazali kao ljudi. Nismo nigde pravili incidente, dok su Englezi mrtvi pijani povraćali svuda po ulici, a neke devojke su puštale čudne krike. Pritom, dobili su bakšiša što sigurno ne dobiju za mesec dana. Samo pitajte koliko smo dali uličnim sviračima.

Marko je, kao što je Kurir objavio, šurak čuvenog košarkaša Darka Miličića. Markova rođena sestra Zorana i Darko su se venčali u maju 2009. godine posle nekoliko godina zabavljanja. Prvo je usledilo crkveno venčanje u Sremskim Karlovcima, a zatim i slavlje u Novom Sadu. Bračni par Miličić ima troje dece.

Marko Markuš sin visokog zvaničnika novosadske policije, ubijen je u Novom Sadu u klasičnoj sačekuši kod hotela "Sajam".

Odmah je privatnim kolima prevezen u Urgentni centar Pokrajinske bolnice, ali je uprkos reanimaciji podlegao povredama.

žestok momak marko markuš ubijen je u novom sadu, foto: Instagram/Marko Markuš

DOSIJE MARKA MARKUŠA - Osuđen je 2006. zbog napada na policajca - Optužen za ranjavanje dvojice mladića u „Crvenoj kafani“ 2006. - Optužen za ranjavanje Radeta Ašćerića i izazivanje opšte opasnosti ispred kluba „Kili“ u decembru 2007. - Bio osumnjičen u policijskoj istrazi zbog pokušaja ubistva novosadskog biznismena Miće Nikolića Sarme 2008. - Nanošenje teških povreda Aleksandru Dragojloviću, koji je usled toga preminuo krajem 2008. - Pokušaj ubistva Slobodana Milutinovića 1. jula 2012.

kurir.rs / kurir sport

foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track