DELIJE NEĆE ŠETATI BEOGRADOM: Policija zabranila korteo navijača Crvene zvezde pred meč protiv Kelna
Foto: Dado Đilas

ZAHTEV NIJE USVOJEN

DELIJE NEĆE ŠETATI BEOGRADOM: Policija zabranila korteo navijača Crvene zvezde pred meč protiv Kelna

Fudbal -

Navijači Fudbalskog kluba Crvena zvezda neće moći u četvrtak da organizuju šetnju od Terazija do stadiona Rajko Mitić, pošto je policija negativno odgovorila na njihov zahtev, saznaje Kurir.

Delije su htele da šetnjom kroz Beograd najave utakmicu šestog kola Lige Evrope protiv Kelna, u kojoj se izabranici trenera Vladana Milojevića bore da posle 25 godina izbore proleće u nekom evropskom takmičenju.

Podsetimo, navijači Zvezde su šetnju kroz Beograd najavili u subotu, tokom prvenstvenog meča sa Bačkom (2:2) u Bačkoj Palanci.

foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će u četvrtak od 21.05 na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv nemačkog Kelna u poslednjem kolu Grupe H Lige Evropa. Crveno-beli će u toj utakmici imati priliku da posle više od 25 godina obezbede nastup u drugoj polovini sezone nekog evropskog takmičenja. Klub iz Ljutice Bogdana je drugi na tabeli sa šest osvojenih bodova, koliko ima i Keln. Arsenal je prvi sa 10, dok je na poslednjem mestu BATE Borisov sa pet bodova. U isto vreme, u četvrtak od 21.05, u Londonu se sastaju Arsenal i BATE.

Kurir sport, Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Partizanovci, ovo nije fer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track