Najnovije vesti

(VIDEO) ODBAČEN OD SVIH Dok se borio sa rakom i bodrio saigrače u važnim mečevima oni mu poručili: Prestani! Izgledaš kao leš i plašiš nas
Foto: AP

POBEDIO RAK I OTVORIO DUŠU

(VIDEO) ODBAČEN OD SVIH Dok se borio sa rakom i bodrio saigrače u važnim mečevima oni mu poručili: Prestani! Izgledaš kao leš i plašiš nas

Fudbal

Fubaler Erik Abidal otkrio je šokantan detalj iz vremena dok se borio sa opakom bolešću. Nekadašnji igrač Barselone 2011. godine oboleo je od tumora jetre, morao je na nekoliko operacija nakon kojih je iz ove bitke izašao kao pobednik.

Međutim, kada je bio u najtežem stanju, poslao je video poruku ekipi kao znak podrške jer je tada Barselonu čekala veoma važna utakmica. Ali, reakcija Lionela Mesija ga je neprijatno iznenadila.

"Bio sam jako mršav i uoči utakmice napravio sam video poruku i poslao je saigračima da bih im dao podršku. Znate li šta mi je Mesi na to rekao? Da im više ne šaljem takve stvari jer im nanose štetu, kao i da izgledam kao leš što im uliva strah. Ja to nisam tako video, hteo sam da ih ohrabrim, ali su mi rekli da me vide kao kostura i kako ih to uznemiruje", otkrio je nekadašnji fudbaler.

Očigledno je da Mesi i ostatak svlačionice nisu razumeli kroz šta tačno prolazi Abidal, koji je preživeo jako teške trenutke i to sam sa svojom porodicom.

"To je bol koje ću se sećati celog života. Bila je nepodnošljiva, kao da te neko bode nožem. Kad mi je doktor rekao da moram na još jednu operaciju, bio sam srećan. Takvu patnju ne bih poželeo nikome", zaključio je Abidal, koji se penzionisao 2014. godine.

kurir.rs / kurir sport foto: AP

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...