ZVEZDAŠI KIDAJU: Crveno-beli uradili lekarske preglede i testiranja
Foto: FK Crvena zvezda

JAKI

ZVEZDAŠI KIDAJU: Crveno-beli uradili lekarske preglede i testiranja

Fudbal -

Lider Superlige prošao kompletne lekarske preglede u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Prva grupa fudbalera Crvene zvezde obavila je lekarske preglede i testiranja u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije, ustanovi evropskog renomea na čijem je čelu direktor Goran Bojović.

foto: FK Crvena zvezda

U ranim jutarnjim časovima Vujadin Savić, Ričmond Boaći, Dušan Anđelković, Nemanja Suić, Damir Kahriman i drugi prošli su kompletne zdravstvene kontrole i obavili kontrolu utreniranosti u Centru za medicinu i psihologiju sporta. Fudbalerima je urađena antropometrija (merenje telesne visine, telesna masa, određivanje procenta telesnih masti, mišića, koštanog tkiva i vode), elektrokardiografija (EKG), spirometrija, laboratorijske analize krvi i hemijski pregled urina, ultrazvučni pregled srca i funkcionalni test opterećenja.

foto: FK Crvena zvezda

Prvi nalazi su pokazali da se fudbaleri Crvene zvezde nisu zapustili tokom zimske pauze. Posle nedelju do deset dana odmora radili su po testovima i programu koje su im pre odlaska na odmor dali trener Vladan Milojević s pomoćnicima Milanom Kosanovićem, Vladanom Jankovićem i Nikolom Leposavićem.

foto: FK Crvena zvezda

Kurir / A. R.

Foto: FK Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT! ZBOG ČEGA SE NAŠE KOLEGE PLAŠE ZA NOVAKA?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track