NEMA DOGOVORA SA PARTIZANOM: Spartak se oglasio povodom odlaska Đorđa Ivanovića
Foto: Instagram PS

obrt

NEMA DOGOVORA SA PARTIZANOM: Spartak se oglasio povodom odlaska Đorđa Ivanovića

Fudbal -

Povodom vesti da su Partizan i Spartak iz Subotice postigli dogovor o transferu fudbalera Đorđa Ivanovića u Humsku, oglasili su se i Subotičani.

Potpredsednik “golubova” Goran Drača demantuje dogovor sa crno-belima i ističe da je Ivanović najbliži odlasku u Poljsku.

– Đorđe Ivanović sa našim klubom ima važeći ugovor koji traje još godinu i po dana, tako da nemamo potrebe da žurimo bilo gde – rekao je potpredsednik Spartaka Goran Drača i dodao:

– Nama su se u proteklom periodu, osim Legije, čija je ponuda najozbiljnija, javila još dva kluba iz Poljske, dva kluba iz Slovačke, po jedan klub iz Španije, Portugalije i Belgije kao i jedan broj klubva iz istočne Evrope i svi su zainteresovani za Ivanovića. Interesovanja je mnogo, ali ne žurimo. Tržišna cena ovog igrača je visoka i nije ni blizu ponude koja se pominje po medijima. Veliko je pitanje da li srpski klubovi mogu da isprate tu cenu.

Drača je ponovio da ambicije Subotičana ostaju visoke:

– Spartak je na pragu da realizuje tri ozbiljna transfera svojih igrača tako da u nastavku sezone nećemo biti opterećeni finansijskim problemima. Kada uzmemo u obzir postavljeni cilj, a to je plasman u Evropu, može da se dogodi da neće biti dalje prodaje igrača jer bi svaka dalja prodaja mogla narušiti fizionomiju tima koji imamo. U svakom slučaju igrači mogu da idu iz kluba uz našu saglasnost i uz odgovarajuću finansijsku ponudu. Sačekaćemo nekoliko dana, sagledati pristigle ponude, a u prvom redu ponudu Legije i nakon toga doneti najbolju odluku za naš klub. Prodaje igrača u bescenje neće biti.

Kurir sport

Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT! ZBOG ČEGA SE NAŠE KOLEGE PLAŠE ZA NOVAKA?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track