SLAVNI TRENER U SUKOBU SA ROMANOM ABRAMOVIČEM Konte: Srećan sam u Čelsiju!
Foto: Printscreen

STAVIO TAČKU NA SPEKULACIJE

SLAVNI TRENER U SUKOBU SA ROMANOM ABRAMOVIČEM Konte: Srećan sam u Čelsiju!

Fudbal -

Trener Čelsija Antonio Konte rekao je da je srećan u tom fudbalskom klubu, uprkos spekulacijama da je njegov odnos sa vlasnikom Romanom Abramovičem postao napet.

Konte je prošle sezone osvojio šampionsku titulu sa Čelsijem, u prvoj sezoni na Stamford Bridžu, a ekipa je trenutno treća na tabeli sa 15 bodova zaostatka za vodećim Mančester sitijem.

Abaramovič je, navodno, ljut pošto je Italijan izjavio da nije birao pojačanja ove sezone.

"Bio bih srećan da nastavim da radim sa mojim igračima. Srećan sam što svakodnevno dajem sve od sebe u ovom poslu. Takođe, bio bih srećan ako bi došli neki novi igrači. Uvek ponavljam iste stvari - ja sam trener. Moj zadatak je da pokušam da uradim najbolje za klub, da pokušam da unapredim igrače", rekao je Konte.

Konte je u sredu uveče, posle poraza od Arsenala u Liga kupu, rekao da klub "odlučuje o svakom igraču" tokom prelaznog roka.

Britanski mediji naveli su da Konteova pozicija nije jaka i da je njegov pomoćnik Karlo Kudićini veza sa upravom kluba.

Čelsi je prošlog leta potrošio oko 185 miliona funti na golmana Vilija Kabaljera, defanzivce Antonija Rudigera i Davidea Zapakostu, vezne igrače Denija Drinkvotera i Temuea Bakajoka i napadača Alvara Moratu.

U zimskom prelaznom roku u Čelsi je došao samo Ros Barkli iz Evertona, za 15 miliona funti. On nije bio starter u prvenstvu još od 12. maja, zbog operacije tetive, a mogao bi da počne duel sa Njukaslom u nedelju, u četvrtom kolu FA kupa.

kurir.rs / Beta

foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kanga još nije prodat, a kad‘ će ne znamo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track