Prosinečki: Sramota nas je, snosićemo posledice

Prosinečki: Sramota nas je, snosićemo posledice

Fudbal -
Siguran sam da nas je sve sramota. Koga nije sramota zbog ovoga što se dogodilo, ne treba da bude u Crvenoj zvezdi. Neću da bilo šta objašnjavam, niti da sabiram i oduzimam... Stvar je jednostavna: izgubili smo pripremnu utakmicu od drugoligaša iz Slovenije i snosićemo posledice... Svi, rekao je Prosinečki

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je danas da njega i igrače treba da bude sramota zbog jučerašnjeg poraza u pripremnoj utakmici od slovenačkog drugoligaša Kršog sa 1:2 i da će svi snositi posledice zbog toga.

"Siguran sam da nas je sve sramota. Koga nije sramota zbog ovoga što se dogodilo, ne treba da bude u Crvenoj zvezdi. Neću da bilo šta objašnjavam, niti da sabiram i oduzimam... Stvar je jednostavna: izgubili smo pripremnu utakmicu od drugoligaša iz Slovenije i snosićemo posledice... Svi", rekao je Prosinečki, a preneo klupski sajt.

"Kakve i šta će one doneti pokazaće se u vrlo bliskoj budućnosti. U svakom slučaju nastavićemo da treniramo i spremamo se za Evropu i Super ligu, ali moraćemo da pognemo glave i da se zamislimo", dodao je on. Zvezda je juče izgubila drugu uzastopnu utakmicu na pripremama u Sloveniji, pošto je prethodno poražena od Olimpije iz Ljubljane sa 0:3. U prvom pripremnom meču bilo je 0:0 protiv Domžala.

Prvu utakmicu u novoj sezoni crveno-beli će igrati 19. jula protiv beloruskog Naftana u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evropa. Super liga Srbije počeće 11. avgusta, a Zvezda u 1. kolu gostuje u Ivanjici ekipi Javora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track