Kadu: Kršno treba da pobedimo peške

Brazilac svestan bruke oritiv Kršnog

Kadu: Kršno treba da pobedimo peške

Fudbal -
Sad smo napravili lošu sliku o sebi i krećemo u sezonu iz negativnog utiska", kaže Mendeš Kadu

Posle bruke koju su doživeli na meču sa slovenačkim drugoligašem Krškom 1:2, u taboru Crvene zvezde je neobično tiho, a jedan od retkih koji se oglasio je Brazilac Kadu.

"Stvarno smo se osramotili. Mnogo ružan i glup poraz. Neshvatljivo mi je sve to. Nismo bili dobri, mnogo smo šansi promašili. Mada, onakvu ekipu treba peške da pobedimo, a mi smo jedva postigli jedan gol. Sad smo napravili lošu sliku o sebi i krećemo u sezonu iz negativnog utiska", kaže Mendeš Kadu.

Iskusni vezista crveno-belih ističe da je u njegovim mislima samo ostanak na "Marakani".

"Imam ugovor na još godinu dana sa Zvezdom i samo mislim na to kako da se što bolje pripremimo za narednu sezonu. Dugo sam u Beogradu, sviđa mi se, i želim da osvojim titulu sa klubom. U toj nameri uspećemo samo ako na svakom treningu i utakmici damo svoj maksimum", recept je Kadua.

Fudbaleri Zvezde broje poslednje dane do povratka u Beograd, što ujedno znači i smanjivanje intenziteta napora.

"Zadovoljan sam svojim radom na Rogli. Trudim se najviše što mogu, noge su mi teške, uostalom kao i svaki put tokom pripremnog perioda, već sam se navikao na to. Zbog toga smo pružili malo slabije partije na utakmicama, ali uveren sam da ćemo do početka kvalifikacija za Ligu Evrope, svi biti sveži i spremni", smatra Brazilac koji kao i većina njegovih saigrača još uvek nije dobro upoznat sa rivalom iz Belorusije, ekipom Naftana."Svi verujemo da smo favoriti u tim utakmicama, ali fudbal se igra na terenu i tu moramo da pokažemo da smo bolji. Revanš igramo na "Marakani" i ako Delije dođu u velikom broju i naprave atmosferu kakvu znaju, biće nam mnogo lakše da se plasiramo u naredno kolo", zaključio je Kadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track