Mario Baloteli postaje tata

Krenulo ga

Mario Baloteli postaje tata

Fudbal -
Njegova donedavna devojka Rafaela Fiko je priznala da je u drugom stanju

Verovatno najkontorverzniji fudbaler današnjice Mario Baloteli je saznao da će uskoro dobiti naslednika ili naslednicu! Njegova donedavna devojka Rafaela Fiko je priznala da je u drugom stanju.

"Zvala sam Marija telefonom pre meča sa Nemačkom i rekla mu da sam trudna. Posle nekoliko momenata tišine, odgovorio je da je to najlepša vest koju je mogao da čuje" rekla je za italijanske medije glumica i model Rafaela Fiko.

Rafaela i Mario su skoro godinu dana bili u vezi, pre nego što su raskinuli 29. aprila zbog Balotelijeve afere sa britanskom starletom Kloi Evans.

"Tek sredinom maja sam otkrila da sam trudna. Otišla sam u apoteku van Milana da kupim test za trudnoću, kako ne bi privlačila pažnju javnost i kako bi Mario imao mir. Posle urađenog testa sam otkrila da očekujem bebu, ali sam rekla samo mami i bratu".

Posle ove vesti izvesno je da će Mario i Rafaela obnoviti romansu.

"Mario i ja ćemo opet biti zajedno. Radimo na pomirenju. Ustvari, mi nikada nismo prestali da se volimo. Uverena sam da će biti divan tata i partner. Svi oni koji misle da sam na ovaj način želela da se udam za bogatog fudbalera se varaju, jer imam dovoljno novca i bez njega. Istina je da smo oboje želeli dete. Za Božić mi je rekao da hoće da se venčamo i imamo decu i ja sam to prihvatila. Šta god da se desi u budućnosti, jedno je sigurno: ovo dete će nositi prezime Baloteli" rekla je Rafaela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track