CRVENO-BELI ZAGRMELI: Hajka na Zvezdu se nastavlja, hajka u režiji Slaviše Kokeze!
Foto: Nebojša Mandić

TIM IZ LJUTICE BOGDANA NEĆE DA ĆUTI

CRVENO-BELI ZAGRMELI: Hajka na Zvezdu se nastavlja, hajka u režiji Slaviše Kokeze!

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se posle 'napada' superligaških klubova koji su javno podigli glas i rekli kako Crvena zvezda i Partizan imaju brojne privilegije.

Posle meča u kome je Zemun remizirao sa Partizanom, a nakon koje su crno-beli izdali saopšetenje, nastao je haos u superligaškom takmičenju.

Udarac je uzvratio Zemun, a ostali superligaški klubovi su stali u odranu ekipe iz Gornje Varoši, gde su u saopštenjima pored Partizana spominjali i Crvenu zvezdu.

"Hajka na Crvenu zvezdu se nastavlja. Hajka u režiji Slaviše Kokeze. Brojni superligaši su po direktivi predednika FSS i njegovih kurira, krenuli u napad na Zvezdu i to zbog toga što je Partizan izdao saopštenje! Klubovi su saopštenjima počeli da spočitavaju Zvezdi zašto izdaje saopštenja. Pritom ni u jednom od tih obraćanja javnosti nisu spomenuti, a naročito ne u negativnom kontekstu. Ono što smo u svakom sopštenju spominjali je da Slaviša Kokeza radi sve što može da saplete Crvenu zvezdu i ne dozvoli joj da osvoji titulu. Zato su klubovi opet orkestrirano, jedan za drugim, morali da pišu saopštenja da bi se skrenula pažnja sa krucijalnih problema na koje ukazuje Crvena zvezda", izjavio je predsednik Svetozar Mijailović.

"Ali, na kraju krajeva, jasno nam je da sve tako možda i mora jer je Kokeza privatizovao FSS, ukinuo Zajednicu superligaša i klubovi nemaju mesto na kome bi iskazali bilo kakav svoj stav pa su i bukvalno prinuđeni da to rade kroz medije. Očigledno je da se ovde radi o zameni teza, zloupotrebi klubova i pritiscima od strane predsednika FSS zbog ličnog interesa", objasnio je Mijailović.

kurir.rs / kurir sport

foto: Nebojša Madić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Da li se stvara front protiv Partizana i Zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track