LAZOVIĆ: Neprimerne izjave iz Crvene zvezde, ali i Partizana
Foto: Printskrin

Reagovanje iz FSS

LAZOVIĆ: Neprimerne izjave iz Crvene zvezde, ali i Partizana

Fudbal -

Predsednik Zajednice Super lige Srbije Dragomir Lazović ocenio je danas da je izjava prvog čoveka Crvene zvezde Svetozara Mijailovića kako se vodi hajka protiv tog fudbalskog kluba neprimerna i štetna, kao i da Fudbalski savez Srbije (FSS) ne privileguje nijedan klub.

"Ne samo da je izjava bila neprimerena već je i izjavom diskreditovano postojanje zajednice Super lige koja ne samo da postoji već u njoj deluju i rade visoko kvalitetni kadrovi za koje mogu reći da su odlični operativci FSS. Potpuno sam siguran da FSS ne privileguje nijedan klub pa makar to bili i Crvena zvezda i Partizan, ali ono što sigurno itekako šteti srpski fudbal jesu neprimerene izjave čelnika dva naša najveća kluba", rekao je Lazović.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović izjavio je danas da se nastavila hajka na taj fudbalski klub u režiji predsednika Saveza Slaviše Kokeze.

"Iskreno i istinski za sve vreme formiranja novog rukovodstva FSS i imenovanja predsednika Slaviše Kokeze ničim nisam bio prinuđen da donesem bilo kakvu odluku koja nije bila u interesu svih klubova Super lige", dodao je Lazović.

On je kazao da su optužbe da je prvenstvo namešteno netačne, kao i da odluka o šampionu treba da se donese "isključivo preko zelenog terena".

"Nikako da svoje neuspehe ili uspehe rešavaju preko ledja krovne institucije našeg fudbala, kao ni preko ostalih klubova naše lige", rekao je Lazović i dodao da će uvek biti na strani institucija.

On je naveo da će uskoro biti održana skupština Udruženja klubova Super i Prve lige Srbije, gde će klubovi javno moći da izraze svoje mišljenje.

Beta Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Da li se stvara front protiv Partizana i Zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track