PANIKA U BARSELONI: Šta ako neko za Mesija ponudi 700.000.000 evra
Foto: Fonet

da ti pamet stane

PANIKA U BARSELONI: Šta ako neko za Mesija ponudi 700.000.000 evra

Fudbal -

Uprava Barselona plaši se da bi zbog trenda astronomskih transfera neki klub mogao da plati 700 miliona evra za otkupnu klauzulu prve zvezde Lionela Mesija.

Finansijski direktor Katalonaca Pančo Šroder izjavio je da je sa Mesijevim novim ugovorom do 2021. godine praktično dogovoreno da do kraja karijere ostane u Barseloni, ali i da postoji zebnja da se ponovi situacija sa Nejmarom da Silvom – kada je PSŽ letos izdvojio rekordnih 222 miliona evra.

"Postavili smo visoku klauzulu koja bi trebalo da bude dovoljna da Mesi do kraja karijere ostane u Barseloni. Međutim, isto to smo pomislili i za Nejmara, ali se drugačije ispostavilo. Teško je reći šta će se desiti u budućnosti, nemam kristalnu kuglu, a svet je postao lud", rekao je Šroder, a prenosi Skaj Sport.

Mesi je celu karijeru proveo u Barseloni, još od 2001. godine kada je kao dečak stigao u La Masiju i kasnije osvojio mnoštvo trofeja, uključujući osam titula u Primeri, četiri Lige šampiona, ali i pet Zlatnih lopti za najboljeg fudbalera sveta.

Kurir sport / Tanjug

Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) BAKA DALA NAJTAČNIJI ODGOVOR NA PITANJE: PENAL ILI NE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track