(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) HOROR U BARSELONI! POLICIJA TUKLA DECU! Navijači Čelsija u šoku: Bilo je užasno! Izvadili su palice i mlatili nas po glavi, leđima... Neko je mogao da izgubi život!
Foto: Printskrin

Haos na nou kampu

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) HOROR U BARSELONI! POLICIJA TUKLA DECU! Navijači Čelsija u šoku: Bilo je užasno! Izvadili su palice i mlatili nas po glavi, leđima... Neko je mogao da izgubi život!

Fudbal -

Nakon utakmice između Barselone i Čelsija u Ligi šampiona organi reda su žestoko nasrnuli na navijače engleskog tima dok su napuštali stadion.

Prema priči navijača Čelsija, policija i redari su palicama napali Engleze koji su mirno napuštali stadion. Navijači kluba iz Londona tvrde da je sve bilo organizovano. Najgore od svega je to što je u masi bilo dosta dece, koja su bila izložena batinama.

Na društvenim mrežama se pojavio video i ispovest jednog navijača Plavaca koji je žrtva incidenta.

"Bio sam tamo sinoć, bilo je užasno. Od starta su bili agresivni. Toliko redara i policije nisam video ni na jednoj drugoj utakmici... Pretraživali su nas veoma agresivno, tri puta su me žestoko uhvatili za zadnjicu. Nisu bili prisutni ljudi iz Barselone. Na izlasku smo hodali mirno. Odjednom su prošli pored mene i gurnuli me... Trenutak kasnije izvadili su svoje pendreke i palice i počeli da nas mlate bez razmišljanja. Tu je bilo i dece! Bilo im je nebitno da li ce udariti dečaka po glavi. Stao sam i pokušao da im skrenem pažnju da je dete na zemlji. Tip me je pogledao, pa pogledao dete i mlatnuo me po ruci. Sad mi je sve pod otokom i trpim velike bolove. Nisam ih provocirao. Isti taj tip okrenuo se prema mom ocu i udario ga tri puta po leđima. To je bio organizovan napad! Oni su bili spremni za to, bili su naoružani palicama. Besan sam zbog svega, pa deca su mogla da izgube život! Udarali su navijače s leđa po nogama, a kad bi pali na zemlju nastavil bi da udaraju po glavi. Idem na utakmice od sedme godine, ali ovako nešto još nisam vidio. Molim vas, ukoliko možete, dostavite ovo UEFA ili Barseloni".

Kurir sport, foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Ove brojke ne lažu. Evo ko je bolji - Ronaldo ili Mesi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja