Kurir na liCU MESTA

(KURIR TV EKSKLUZIVNO) KAPITEN CRVENE ZVEZDE IZAŠAO IZ BOLNICE! Donald: Hvala srpskim lekarima! Jedva čekam da izljubim devojke!

Fudbal -

Ohrabrujuće… Odradili su mi sve preglede, čak i više nego što treba. Zato sam se toliko dugo i zadržao. Srce radi kako treba, rekao je Zvezdin Holanđanin na izlaznim vratima Kliničkog centra

S osmehom na licu Mičel Donald juče je napustio Klinički centar!

Kapiten Crvene zvezde poručio je preko Kurira armiji navijača da ne treba da brinu za njega i da je zdrav kao dren. Holanđanin se prijatno iznenadio kada je video našu novinarsku ekipu ispred bolnice.

foto: Dragana Udovičić

Mič, kako si?

- Dobro sam! Nema problema - s osmehom je Mičel Donald počeo razgovor za Kurir.

Šta se desilo u petak uveče?

- Nisam se osećao najbolje. Imao sam vrtoglavicu. Supruga se odmah zabrinula, bilo je malo i panike. Pozvali smo lekare. Brzo su stigla ambulantna kola i objasnio sam im o čemu se radi.

Šta se dalje dešavalo?

- Odmah su me uputili u Klinički centar jer sam profesionalni fudbaler. Svi znamo šta se dešavalo poslednjih dana i nedelja širom Evrope na fudbalskim terenima.

foto: Dragana Udovičić

Kako je bilo na pregledima?

- Odradili su mi sve potrebne preglede, čak i više nego što treba (smeh). Zato sam se toliko dugo i zadržao. Ništa nisu pronašli što bi trebalo da me brine. U potpunosti sam zdrav! Srce radi kako treba, nema problema sa drugim funkcijama u organizmu. Deluje neobično i zastrašujuće jer sam već nekoliko dana u bolnici, ali to je samo zbog toga što sam svakog novog dana imao nova ispitivanja.

Da li si se možda uplašio za život, s obzirom na to da je fudbaler Fjorentine Astori nedavno preminuo?

- Ne! Nije bilo potrebe. Nema to veze jedno s drugim.

Kad se vraćaš na teren?

- Od danas sam na treningu! Ali sledi nam reprezentativna pauza, tako da ću i da se odmorim.

Šta ćeš prvo da uradiš kad dođeš kući?

- Da zagrlim i izljubim svoje devojke. Njima je ovo teže palo nego meni - istakao je Mičel Donald, koji je oženjen Ezrom, s kojom ima ćerkice Zulaj i Džeju, koja je rođena u Beogradu.

foto: Dragana Udovičić

Kadu ide u anale

USKORO PADA REKORD

Kad ćeš da oboriš rekord u dresu Crvene zvezde, odnosno da prestigneš Brazilca Kadua, koji je najviše od stranaca nosio crveno-beli dres?

- Nadam se da ću što pre da oborim taj rekord. Svi su mi već čestitali na tome, ali još ga nisam oborio. Lepo je ući u istoriju Crvene zvezde i svestan sam šta taj podatak znači - jasan je Donald.

Vrhunski tretman

HVALA SRPSKIM LEKARIMA

Kakav si imao tretman u bolnici?

- Veliku zahvalnost dugujem svim lekarima i medicinskom osoblju. Svi su bili veoma ljubazni i profesionalni. Stvarno su sve učinili da mi olakšaju boravak u bolnici - iskren je Holanđanin.

Poraz od Mačve

ZVEZDA ISPALA IZ KUPA SRBIJE

Crvena zvezda bez Mičela Donalda ispala je iz Kupa Srbije. Gostovanje u Šapcu okončano je remijem - 0:0, da bi Mačva posle penal serije (5:4) izborila plasman u polufinale.

Bilo je ovo prvo gostovanje Crvene zvezde u Šapcu posle 20 godina, pa je tako čitavih 9.000 ljudi ispunilo tribine gradskog stadiona.

(Kurir.rs/Aleksandar Radonić/Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Ove brojke ne lažu. Evo ko je bolji - Ronaldo ili Mesi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track