Najnovije vesti

PODRŠKA PREDSEDNIKU: Svi su za Kokezu, samo Crvena zvezda i Partizan uzdržani
Foto: Fonet

SKUPŠTINA SUPER I PRVE LIGE

PODRŠKA PREDSEDNIKU: Svi su za Kokezu, samo Crvena zvezda i Partizan uzdržani

Fudbal

Klubovi članovi Super i Prve lige većinom su danas na skupštini Zajednice dali punu podršku Fudbalskom savezu Srbije (FSS) i predsedniku te organizacije Slaviši Kokezi.

Zajednica klubova Super i Prve lige Srbije je posle sednice Skupštine objavila da se niko nije izjasnio protiv, a da su samo Crvena zvezda i Partizan bili uzdržani.

"Jednoglasno je izveden zaključak da je potrebno da se svi klubovi uzdrže od javnog iznošenja stavova koji mogu narušiti integritet takmičenja, kao i da svi klubovi daju svoj puni doprinos smirivanju bespotrebnih tenzija i normalizaciji odnosa među klubovima u cilju nesmetanog odvijanja takmičenja", navodi se u saopštenju.

Sednicom je predsedavao Dragomir Lazović, a prisutni su izmedju ostalih bili Kokeza, generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović, predsednik Sudijske komisije Milan Karadžić i član Izvršnog odbora zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić.

Centralna tema sednice bila je aktuelna situacija u Super ligi Srbije, o čemu je, kako se navodi u saopštenju, "vodjena iscrpna diskusija" u kojoj su učestvovali predstavnici 29 klubova.

Članovi Skupštine su, takodje, vodili "veoma konstruktivnu raspravu" u vezi pregovora o novom ugovoru o prodaji televizijskih prava i većoj komercijalizaciji kapaciteta Super lige i Prve lige Srbije.

(Beta, Foto: Fonet)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...