PARTIZAN DOČEKUJE RADNIK Đukić: Vidi se boljitak, prebrodili smo krizu
Foto: Profimedia

CRNO-BELI IDU DALJE

PARTIZAN DOČEKUJE RADNIK Đukić: Vidi se boljitak, prebrodili smo krizu

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je njegova ekipa prevazišla krizu i da očekuje pobedu nad Radnikom koja bi značila za samopouzdanje.

"Ekipa se nalazi u dobrom momentu, vidi se boljitak. U uzlaznoj smo putanji i očekujem da osvojimo tri boda, što bi nam značilo za samopouzdanje. Uspeli smo da prebrodimo krizu, saniramo i vratimo se na pravi kolosek", rekao je Đukić.

Partizan će sutra dočekati Radnik iz Surdulice u 28. kolu Super lige Srbije.

Crno-beli su u prošlom kolu iskoristili remi Crvene zvezde, kojoj su prišli na 12 bodova u prvenstvu.

"Smanjili smo razliku za dva boda i treba da nastavimo da pokušavamo da je smanjimo još više. Ne igraju imena već fudbaleri. U svaku utakmicu moramo biti maksimalno angažovani i koncentrisani ako želimo da pobedjujemo. Sa svima smo se mučili što je sasvim normalno", kazao je Đukić.

On je naveo da Partizanu neće biti lako u narednoj utakmici protiv "čvrste ekipe" iz Surdulice.

"Možemo da očekujemo tvrd, težak meč. Veoma je bitno otvoriti ga što pre da bismo igrali mirnije i rasterećenije. Mi ćemo voditi igru, a oni će pokušavati da nas ugrozi iz kontranapada, za šta ima brze igrače. U tome treba da ih sprečimo", kazao je trener crno-belih.

Đukić neće moći da računa na povredjene Miroslava Vulićevića, Bojana Ostojića i Milana Mitrovića, ali je naveo da je dobra stvar što se vraća Zoran Tošić.

On je dodao da ga raduje kako se mladi Svetozar Marković snalazi, uz reči: "Potvrdio se, raste iz dana u dan, smiren je, staložen, i dalje predano radi, što je najbitnije, ne ulazi u euforiju".

Partizan je u sredu prošao u polufinale Kupa Srbije, a Đukić je rekao da njegova ekipa ne sme da se opusti jer je Zvezda eliminisana.

"Ne treba da mislimo da je sve rešeno ako nema Zvezde. Na Zvezdinom primeru treba da naučimo lekciju da nema lakih protivnika i da može lako da se pobedi", rekao je Đukić.

Utakmica između Partizana i Radnika će se igrati u nedelju od 13.00 na stadionu u Humskoj.

kurir.rs / Beta

foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Delije ponovo u Pioniru? Evo šta Omić kaže o odlasku u Unikahu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track