MESI PRIZNAO: Dibala i ja ne možemo zajedno!
Foto: AP

konkurencija

MESI PRIZNAO: Dibala i ja ne možemo zajedno!

Fudbal -

Argentinski igrač Lionel Mesi istakao je da ne postoji sukob sa saigračem iz reprezentacije Paulom Dibalom, ali da su se složili da ne mogu zajedno da igraju.

Mesi se nadovezao na reči zvezde Juventusa da bi bilo teško da njih dvojica zajedno budu na terenu, pre svega jer igraju na istim pozicijama, nakon čega Dibala nije dobio poziv selektora Horhea Sampaolija za prijateljske utakmice protiv Italije i Španije.

"Pričali smo Paulo i ja, sve što je rekao je istina, u Juventusu ima istu rolu kao ja. Igrao je po levoj strani pored mene i nije bio iskorišćen, teško možemo zajedno, a i teško nam je da budemo levo, za razliku od desne strane jer možemo da uđemo u sredinu. Razumem Dibalu", rekao je Mesi za Foks sport. Selektor Sampaoli je odbacio je da je otpisao Dibalu za Mundijal kako su mnogi protumačili njegovu prethodnu izjavu. "Nije korektno da se govori da je Dibala otpao za Svetsko prventsvo. Nije pozvan iz razloga što sam hteo da vidim druge igrače. I dalje mi je u mislima i ima šansu da ode u Rusiju", rekao je Sampaoli i dodao da situacija nije ista kod kapitena Intera Maura Ikardija zbog jake konkurencije. Argentina će na Mundijalu igrati u D grupi sa Hrvatskom, Islandom i Nigerijom.

Kurir sport/Tanjug, foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Sprema se veliki huliganski pir. Pripreme uveliko traju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track