(FOTO) KO SE ZADNJI SMEJE... Katalonci najstrašnije potcenjivali i ismevali Romu!
Foto: Fonet

STIGLA KAZNA

(FOTO) KO SE ZADNJI SMEJE... Katalonci najstrašnije potcenjivali i ismevali Romu!

Fudbal -

Katalonci su skakali od sreće kada su kuglice na žrebu za četvrtfinale Lige šampiona spojile Romu i Barselonu, a sada suza suzu stiže...

Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje!

Fantastična Roma napravila je neviđenu senzaciju u Ligi šampiona. Posle poraza od 4:1 u Barseloni, popularna Vučica je demolirala katalonskog giganta na svom terenu 3:0 i izborila plasman u polufinale najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi.

Pred početak revanš meča engleske kladionice su nudile kvotu 101 na prolaz Rome. Poređenja radi, ista kvota je bila i da će Grčka osvojiti Evropskog prvenstvo u Portugalu...

Samo najvatreniji navijači, trener Di Frančesko i fudbaleri Rome su verovali u čudo!

Na žrebu za četvrtfinale, legendarni fudbaler Rome Frančesko Toti spojio je kuglicama svoj tim sa Barselonom. Kada je video da na papiriću piše Barselona, nasmejao se od srca.

Dan kasnije, Španci su zadovoljno trljali ruke. Katalonski mediji su slavili: "Roma je bombona", bila je naslovnica jednog uglednog sportskog španskog lista.

foto: Printskrin

Slavilo se izvlačenje Rome. Ruku na srce, svi klubovi su se potajno nadali da će igrati protiv tek četvrtoplasiranog tima italijanske Serije A.

Kurir sport, foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: ABA prekršila sopstveni Pravilnik? Sudije za sve utakmice određene unapred?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track