Najnovije vesti

Paparaco u Dubaiju

(KURIR TV) SVETSKA EKSKLUZIVA: Kurir sa Ronaldinjom u Dubaiju!

Fudbal

Nekada najbolji fudbaler sveta, okružen ličnim obezbeđenjem, kulirao u posebno ograđenom prostoru na plaži u Ujedinjenim Arapskim Emiratima
 

Čarobnjak, Mađioničar, Virtuoz, Maestro... samo su neki od nadimaka legendarnog Ronaldinja dok je harao terenima širom Evrope i sveta. Nekada najbolji fudbaler sveta trenutno uživa u penzionerskim danima, a da je tako, govore i ekskluzivne fotografije Kurira.

 


Naš paparaco uhvatio je Ronaldinja na plaži u Dubaiju dok se izležavao, ćaskao s prijateljima, ispijao pića, visio na svom telefonu...

 

foto: Jelena Spasić


Beg od vrućine slavni Brazilac pronašao je pod suncobranom, a samo njegove ležaljke na plaži bile su vidno ograđene platnenom vrpcom. I ne samo to, na Ronaldinja je sve vreme pazilo privatno obezbeđenje, koje nije dozvoljavalo fanovima da ga uzurpiraju dok uživa u čarima mora.

 

foto: Jelena Spasić


Ipak, paparaco Kurira nadmudrio je Ronaldinjove čuvare i uslikao ga u nesvakidašnjim pozama. Na fotografiji se vide i dame koje su s njim razmenile nekoliko reči, a tu je i neizbežna kofa s ledom u kojoj je slavni as hladio pića. Na stočiću kraj Ronaldinja stajali su i voćni kupovi, koje nije preterano konzumirao, valjda zbog toga što mu je više prijalo alkoholno piće.


Kurir / Jelena Spasić

 

Foto: Jelena Spasić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR SPORT: Ovo je najveća Đukićeva dilema pred derbi

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...