ZAMERIO SE I ZVEZDI I PARTIZANU: Danilo Grujić sudi večiti derbi!
Foto: Dado Đilas

Treći put u godinu dana

ZAMERIO SE I ZVEZDI I PARTIZANU: Danilo Grujić sudi večiti derbi!

Fudbal -

Crvena zvezda i Partizan u subotu (18.30) igraju meč prvog kola plej-ofa Superlige, a pravdu na ovom duelu deliće - Danilo Grujić!

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da arbitar iz Niša, zajedno sa pomoćnicima Milovanom Ristićem i Daliborom Đurđevićem sudi 157. večiti derbi.

Zanimljivo, ovo je treći put u poslednjih godinu dana da Grujić deli pravdu na derbiju, a na njegove odluke žalili su se i jedni i drugi.

Kada je Partizan slavio sa 3:1 na startu plej-ofa prošle sezone, iz Zvezde su se žalili da je dvostruki strelac Leonardo zaslužio crveni karton zbog jednog starta i da je taj detalj bio ključni na meču.

Grobari još nisu oprostili kada je 2011. godine dosudio kontroverzan penal u korist Zvezde, koji je promašio Eduardo.

Odluka da 157. večiti derbi sudi Danilo Grujić ugledala je svetlost dana dok se najbolji srpski arbitar Milorad Mažić nalazi u Lisabonu, gde će voditi revanš četvrtfinala Lige Evrope, Sporting - Atletiko Madrid.

Inače, Danilo Grujić je tokom karijere 19 puta sudio Partizanu: crno-beli su dobili 13 utakmica, četiri puta je bilo nerešeno, a dvaput su poraženi, dok je Crvenoj zvezdi arbitrirao 26 puta, uz 18 slavlja crveno-belih, po četiri remija i neuspeha.

Kurir sport, foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI JE LIGA ŠAMPIONA SINOĆ IZGUBILA SMISAO ILI NAPROTIV?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track