PRINOVA STIŽE USKORO: Dejo Savićević postaje deda po drugi put!
Foto: Dragan Kadić

STIŽU RODE

PRINOVA STIŽE USKORO: Dejo Savićević postaje deda po drugi put!

Fudbal -

Jedan od najboljih jugoslovenskih fudbalera svih vremena i predsednik fudbalskog saveza Crne Gore, Dejan Savićević će uskoro po drugi put postati deda.

Naime, supruga njegovog sina Vladimira Savićevića, Tijana Savićević, u drugom je stanju, a pre nekoliko dana ušla je u deveti mesec trudnoće.

Legendarni bivši fudbaler je pre godinu i po dana dobio unuku Vladanu, a kako izvor blizak Savićevićima kaže, ovoga puta će na radost cele porodice na svet doći unuk.

- Tijana i Vlada mnogo drže do svoje privatnosti i bilo im je vrlo važno da zadrže tu informaciju u najbližem krugu ljudi, zbog čega malo ko i zna da čekaju drugo dete. Tijana je nedavno ušla u deveti mesec i pitanje je dana kada će se poroditi, a Vlada se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa njom i pomogne joj oko priprema za dolazak bebe. Iako su oboje imali stav da im nije važan pol deteta, celu porodicu je oduševilo što će posle devojčice, par dobiti i sina - priča dobro obavešen izvor i dodaje da će se Dejova snajka poroditi na privatnoj klinici u Podgorici.

foto: Dragan Kadić

- Otkako su se venčali, žive u centru Podgorice, pa će se Tijana poroditi u privatnoj bolnici blizu njihovog doma, u kojoj je rodila i Vladanu. Vlada ne žali para da supruzi obezbedi najbolje uslove za porođaj, a kako je i prvi put sve prošlo kako treba, a o mami i bebi su se brinuli odlično, odlučili su da ne menjaju kliniku. Dejo je sa sinom svakodnevno u kontaktu i raduje se više nego bilo ko zbog dolaska naslednika, a po rođenju mališana, planira da napravi ogromno slavlje koje će trajati nekoliko dana - priča izvor blizak porodici.

Kako tvrdi sagovornik, legendarni fudbaler uveliko priča kako će ga unuk gotovo sigurno naslediti na terenu.

- Sedeli smo pre nekoliko meseci i baš se tada našalio da će mu unuk biti legenda i da je vreme da u svetu fudbala ponovo Savićevići naprave haos. Presrećan je. On malenu Vladanu gleda kao boga, snajku obožava i imaju izuzetno lep odnos, zbog čega sam siguran da će, kao i kada se prvo unuče rodilo, želeti da učestvuje u svemu što se tiče naslednika. Dejova želja je bila da mu se unuka zove Vladana, po sinu, pa će verovatno i ovoga puta upravo on izabrati ime - zaključuje izvor za naš list.

kurir.rs / Alo

foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : Evo sa kojim igračima Zvezda trenutno pregovara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track