BOMBA NAD BOMBAMA! Engleski mediji: Gotovo je! Sergej Milinković-Savić stiže u Premijer ligu!
Foto: AP

drugo najskuplje pojačanje na ostrvu

BOMBA NAD BOMBAMA! Engleski mediji: Gotovo je! Sergej Milinković-Savić stiže u Premijer ligu!

Fudbal -

Britanski list San ekskluzivno javlja da je srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić od naredne sezone igrač slavnog Mančester junajteda!

Mančester Junajted je ispunio veliku želju Žozea Murinja, pa će se za 80 miliona funti Sergej Milinković - Savić preseliti u Englesku!

Realizacijom ovog transfera Mančester junajted će biti vlasnik i drugog rekorda Premijer lige, nakon što su 89 miliona funti izdvojili za Francuza Pola Pogbu.

Britanci smatraju da će Junjated sa Matićem i 23-godišnjim fudbalerom Lacija imati perfektan vezni red. Murinjo je želeo da osveži taj deo terena, jer je poznato da iskusni Majkl Kerik odlazi u penziju, dok Felaini najverovatnije napušta klub na kraju sezone.

San ističe da je činjenica da je agent srpskog fudbalera bivši Murinjov igrač Mateja Kežman dosta pomogla Junajtedu da dogovori ovaj transfer. Mančester je zbog dobrih odnosa Kežmana i Portugalca imao odličnu startnu poziciju u pregovorima.

Kurir sport, foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) ZBOG ČEGA GRAĐANI SRBIJE NE ZASLUŽUJU DA GLEDAJU ORLOVE?! Ili zašto je za FSS bitnija Austrija od Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track