(VIDEO) EMOTIVAN DAN ZA ARSENAL: Petarda i ovacije na oproštaju tobdžija i Arsena Vengera
Foto: Reuters

rastanak se primakao

(VIDEO) EMOTIVAN DAN ZA ARSENAL: Petarda i ovacije na oproštaju tobdžija i Arsena Vengera

Fudbal -

Emotivan dan na za fudbalere i navijače Arsenala zbog odlaska trenera Arsena Vengera iz kluba posle 22 godine, uveličan je "petardom" u mreži Barnlija 5:0.

Venger se oprostio od navijača Arsenala, pošto mu je ovo bio poslednji radni dan u domu "tobdžija". Za 22 godine, koliko je proveo na klupi kluba, osvojio je 22 trofeja i zbog toga je ispraćen ovacijama, uz špalir pre početka meča, koji su napravili fudbaleri oba tima.

foto: Reuters

Arsenal je na svom terenu lako nadigrao Barnli i došao do ubedljive pobede za koju je najzaslužniji bio Pjer-Emerik Obamejang sa dva gola i asistencijom.

Upravo je reprezentativac Gabona i doveo "topdžije" do prednosti u 14. minutu, da bi Aleksandar Lakazet u sudijskoj nadoknadi prvog dela igre duplirao vodjstvo svog tima.

Sead Kolašinac je u 54. minutu povisio na 3:0, da bi 10 minuta kasnije Aleks Ivobi doveo Arsenal do 4:0, a potom je Obamejang u 75. postavio konačan rezultat.

Arsenal je šesti na tabeli Premijer lige sa 60 bodova, šest više od sedmoplasiranog Barnlija.

Kurir sport

Foto: Reuters, AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) ZBOG ČEGA GRAĐANI SRBIJE NE ZASLUŽUJU DA GLEDAJU ORLOVE?! Ili zašto je za FSS bitnija Austrija od Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track