MESI PRONAŠAO SVOG NASLEDNIKA U BARSELONI: Argentinski čarobnjak postao mentor četvrtom najplaćenijem fudbaleru na svetu!
Foto: Reuters

Mladi Francuz bi trebao da postane novi Mesi

MESI PRONAŠAO SVOG NASLEDNIKA U BARSELONI: Argentinski čarobnjak postao mentor četvrtom najplaćenijem fudbaleru na svetu!

Fudbal -

Ikona Barselone i jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Lionel Mesi, poslednjih meseci je postao mentor Francuzu Osmanu Dembeleu (21), za koga smatra da će biti njegov dostojan naslednik.

Mesi lično radi sa Dembeleom sa ciljem da ovaj postane lider ekipe jednog dana. Argentinac ga savetuje na svakom koraku, kako na treninzima, tako i nakon njih.

Prema pisanju španskih medija, Mesi trenutno radi na problemu Dembeleovog kretanja bez lopte. Mišljenja je da mladi Francuz može još puno da napreduje u ovom segmentu.

Dembele je u avgustu 2017. godine prešao iz Borusije Dortmund u Barselonu za 105 miliona evra! U to vreme to je bio drugi najveći transfer u istoriji fudbala, posle odlaska Nejmara u tom periodu u Pari Sen Žermen.

U međuvremenu taj transfer je pao na četvrto mesto pošto su ga prestigli Kilijan Mbape prilikom prelaska iz Monaka u Pari Sen Žermen i Filip Kutinjo prilikom dolaska u Barselonu iz Liverpula.

Mladi Francuz se, međutim, nije mnogo naigrao u Barseloni. Nedugo po dolasku, tačnije posle treće utakmice, se povredio i tek nedavno vratio u pogon posle zalečenja kolena.

Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Hoće li Krstajić razbiti “prokletstvo” koje nas prati 30 godina?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track