RAJKOVIĆ OPET BRILJIRAO: Srpski reprezentativac u derbiju odbranio penal (VIDEO)
Foto: Profimedia

32 utakmice bez primljenog gola

RAJKOVIĆ OPET BRILJIRAO: Srpski reprezentativac u derbiju odbranio penal (VIDEO)

Fudbal -

Predrag Rajković opet je blistao na golu Makabija.

Srpski reprezentativac nalazi se u odličnoj formi i to demonstrira iz meča u meč.

Ove sezone je u dresu Makabija iz Tel Aviva u čak 32 utakmice sačuvao svoju mrežu i nije primio gol, a u derbiju pretposlednjeg kola izraelskog šampionata u duelu sa Beitarom iz Jerusalima Rajković je još jednom podsetio da su mu penali prava specijalnost. Naš mladi golman je u 83. minutu maestralno pročitao pokušaj Arika Saboa i odbranio njegov šut sa bele tačke.

- Trudim se da na svakom meču što bolje uradim svoj posao. Tako je bilo i sa ovim penalom. Ipak, rezultat tima mi je na prvom mesto, pa mi je pobeda u tom meču najdragocenija posebno jer smo preuzeli drugo mesto na tabeli. Međutim, ostaje veliki žal što nismo osvojili titulu - istakao je Rajković.

Tokom karijere Rajković se u nekoliko navrata isticao kao vrhunski golman za penale. Svim ljubiteljima fudbala u Srbiji i dalje je u sećanju kako je u četvrtfinalnom duelu sa Amerikancima zaustavio čak dva jedanaesterca i omogućio Orlićima plasman u polufinale, a dva penala odbranio je i u prošlogodišnjem finalu Kupa Izraela.

Makabi je pobedom nad Beitarom 3:1 preuzeo drugu poziciju na tabeli, a u poslednjem kolu odmeriće snage sa ekipom Bnei Jehuda.

Kurir sport

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Evo ko čeka Zvezdu i Partizan u kvalifikacijama za Ligu šsmpiona i Ligu Evrope? (KURIR SOIRT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track