LUKA DONČIĆ: Zvezdaš sam! Volim Beograd i očekujem podršku!
Foto: Printscreen

fajnal for

LUKA DONČIĆ: Zvezdaš sam! Volim Beograd i očekujem podršku!

Košarka -

Najbolji košarkaš Real Madrida Luka Dončić kaže da su mu Srbija, Beograd i Crvena zvezda u srcu i da zbog toga očekuje da dobije podršku sa tribina na završnom turniru Evrolige.

Dončić, čiji je otac Saša Srbin, a majka Mirjam Slovenka, naglasio je da je često u Beogradu i da se raduje što ga je ponovo posetio.

"Očekujem da me podrže Beograđani, volim grad, zvezdaš sam... Bio sam mnogo puta ovde", rekao je Dončić na zvaničnoj konferenciji za medije na Kalemegdanu.

Dončić nije mogao da odgovori na pitanje novinara da li u Beogradu igra poslednje dve evroligaške utakmice u dresu Reala jer se očekuje da na leto pređe u NBA ligu.

Ovaj 19-godišnji košarkaš dodao je da je Real napravio veliki posao plasmanom na Fajnal-for Evrolige.

"Posebno je biti ovde, bila je teska sezona, ali smo bili odlični. Sledeći rival je CSKA, težak protivnik i moraćemo da budemo na visokom nivou", rekao je on.

Supertalentovani bek ističe da je spreman da ponovi uspeh i ponovo se popne na krov Evrope, nakon što je to uradio prošle godine sa reprezentacijom Slovenije pobedom nad Srbijom u finalu.

Košarkaši Real Madrida i moskovskog CSKA igraju sutra od 21 sat u Štark areni, tri sata posle početka duela Fenerbahče - Žalgiris.

Kurir sport/Tanjug, foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track