Prosinečki: Neću kazniti igrače
Foto: KURIR

Trener Crvene zvezde objasnio

Prosinečki: Neću kazniti igrače

Fudbal -
Rekao sam da će neki zbog poraza od Krškog snositi posledice, a ne da će biti kažnjeni. To je nešto sasvim drugo " rekao je trener Crvene zvezde pred odlazak na Zlatibor

Fudbaleri Crvene zvezde su otputovali na drugi deo priprema na Zlatibor, a trener Robert Prosinečki kaže da je zadovoljan učinjenim do sada, ali i da od igrača očekuje da sa dobrim radom nastave i na srpskoj planinskoj lepotici.

"Na Rogli smo imali sve vrhunske uslove za pripreme koji su neophodni klubu kao što je Crvena zvezda. Preko terena, teretane, dvorane, klime, sve je bilo idealno. Dobro smo radili, momci su dobro podneli sve fizičke napore i to me raduje. Sada nas čeka još sedam dana dobrog rada, kako bismo sezonu, odnosno početak kvalifikacija za Ligu Evrope dočekali maksimalno spremni" rekao je Robi.

Crveno-beli u pripremnim utakmicama u Sloveniji nisu blistali, ali Prosinečki ističe da ga rezultati ne zanimaju.

"Rezultati pripremnih mečeva me ne zanimaju. Služe nam samo da uvidimo šta treba da popravimo i korigujemo. Svakako da je lepo pobeđivati, ali u ovom trenutku nam to nije prioritet, već dobra fizička sprema" jasan je Prosinečki.

O informacijama da će zbog poraza u Krškom igrači Zvezde biti kažnjeni Prosinečki kaže:

"Nikada nisam pomenuo da ću kazniti igrače. I neću ih kazniti, rekao sam da će neki snositi posledice, a ne da će biti kažnjeni. To je nešto sasvim drugo. Na put kreću svi igrači koji su odradili prvi deo pripremnog perioda, izuzev Petra Đuričkovića koji će narednih šest meseci provesti na pozajmici u Radničkom iz Kragujevca, a do povratka u Beograd odlučiću da li će biti još nekih promena" zaključio je Robi.

Crveno-beli će sedam dana ostati na Zlatiboru i odigrati sigurno jednu, a možda i dve kontrolne utakmice. Zakazana je provera sa ekipom Jedinstvo Putevi za 9. jul, a trenutno se radi na ugovaranju još jednog meča koji bi trebala da bude dva dana ranije, u subotu 7. jula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track