SAD JE GOTOV STVARNO: Đukiću otkaz, Stolica pred promocijom!
Foto: Dado Đilas, Fonet

kraj sage u partizanu

SAD JE GOTOV STVARNO: Đukiću otkaz, Stolica pred promocijom!

Fudbal -

Ono što je najavljivano prethodnih dana, sada je dobilo i svoj epilog. Miroslav Đukić nije više trener Partizana!

Trener iz Šapca dobio je otkaz, a na njegovo mesto najverovatnije će biti postavljen Ilija Stolica.

Uprkos osvojenom Kupu Srbije i plasmanu u nokaut fazu Lige Evrope, uprava crno-belih je sezonu za nama proglasila neuspešnom zbog izgubljene titule. Đukić je proglašen isključivim krivcem za to što je Crvena zvezda na kraju imala čak 17 bodova više od Partizana.

foto: Dado Đilas

Đukić u Superligi 37 utakmica

23 pobede

8 remija

6 poraza

71:33 gol-razlika

Tako je završena saga oko trenera. Podsećanja radi, danima unazad stižu oprečne informacije u slučaju Miroslav Đukić, a najveći kamen spoticanja bio je novac. Parizan je u međuvremenu pronašao pare kojim će nadomestiti smenu trenera pre isteka ugovora i tako posle "hoćemo da ga smenimo, nećemo da ga smenimo" ipak se odlučili za radikalan potez.

U Humskoj, inače, do završetka ovog izdanja novina juče niko nije hteo da potvrdi, ali ni da demantuje smenu Đukića, ali Kurir saznaje da je definitivno dobio otkaz.

foto: Kurir.ts / Printskrin

Izjavom ubrzao smenu Plan priprema dolio ulje na vatru

Sada je završena i druga Đukićeva odiseja u Humskoj. Prethodno, on je bio trener Partizana 2007. godine, kada je takođe otpušten bez titule. Šapčanin je imao ugovor sa crno-belima još godinu dana i na bazi toga je posle finala Kupa, u kome je njegov tim savladao Mladost 2:1, izjavio da ostaje i da je igračima već podelio program priprema. Upravo je ova izjava dolila ulje na vatru kod uprave Partizana, koja je taj potez okarakterisala - bezobraznim.

Goran Anđelković

FOTO: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track