JEVTOVIĆ PONOVO UZ JOVIČIĆA: Kume, vidimo se u Zvezdi!
Foto: Privatna Arhiva

na pomolu veliki transfer

JEVTOVIĆ PONOVO UZ JOVIČIĆA: Kume, vidimo se u Zvezdi!

Fudbal -

Milan Jevtović ponovo se nalazi na korad od Crvene zvezde!

Krilni napadač Antalije i zimus je bio na vratim Marakane, ali tada se transfer izjalivio. Pregovori su obnovljeni, potencijalni reprezentativac Srbije je pistao da dođe za manje pare nego što zarađuje u Turskoj, preostalo je još samo upravni odbor srpsškog šampiona da aminuje transfer.

foto: AP

"Imao sam dobru polusezonu, u formi sam i žarko želim da odgovorim na izazove koju Zvezdu očekuju naredne sezone. Nije tajna da sam zvezdaš od rođenja i da bi moj prelazak na Marakanu bilo ispunjenje dečačkog sna", istakao je Jevtović u razgovoru za Kurir.

Bivši napadač čačanskog Borca pre dve godine se proslavio igrama u Rozenborgu, čak je bio uvršten i u idealan tim norveške lige, a onda se vratio s pozajmice u Antaliju, čiji je i dalje član.

"Moji menadžeri, braća Ivan i Milan Dudić, svakodnevno su na vezi s Antalijom i Zvezdom. Iskreno se nadam da će mi javiti lepe vesti", čeka rasplet 25-godišnji fudbaler.

Cena porasla Zimus 500.000, sada 700.000 E Milan Jovičić u Zvezdu bi mogao da dođe za 700.000 evra. - Mislim da bi između 500.000 i 700.000 bilo dovoljno da Antalija pristane. Pre šest meseci bi me pustili za pola mimiona, ali sada će možda više tražiti - kaže Jevtović.

Još nešto vezuje ovog igrača za beogradske crveno-bele, a to je Zvezdin igrač Branko Jovičić.

foto: Privatna arhiva

"Moj kum! Redovno se čujemo i svaki put mi hvali atmosferu u klubu. Drago mi je d je zadovoljan, a kako i ne bi kada je Zvezda imala jednu od uspešnijih sezona u istoriji kluba. Bili smo saigrači u Borcu, verujem da ćemo sada deliti i Zvezdinu svlačionicu", jasan je Milan.

Jevtović je na kraju istkao da j svestan konkurencije.

"Nemanja Radonjić, Slavoljub Srnić, El Fardu Beko... Što jača konkurencija to se bolje trenira i više napreduje. Svojevremeno sam igrao i sa Samjuelom Etoom, Samirom Nasrijem. Svi znamo kakvi su to igrači. Uz njih može samo da se napreduje, takav je slučaj i s napadačima Zvezde", zaključio je Milan Jevtović.

MILAN JEVTOVIĆ Rođen: 13. juna 1993. u Praljanima Visok: 184 Pozicija: krilni napadač Karijera: Borac Čačak, LASK, Borac Čačak, Bodo Glimit, Antalijaspor, Rozenborg, Antalijaspor Reprezentacija: Srbija (U23)

Goran Anđelković

FOTO: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track