KURIR SAZNAJE: Crvena zvezda se pojačava sa Svetskog prvenstva!
Foto: Reuters

REŠENO PITANJE ŠTOPERA

KURIR SAZNAJE: Crvena zvezda se pojačava sa Svetskog prvenstva!

Fudbal -

Reprezentativac Australije Miloš Degenek u završnim pregovorima sa upravom crveno-belih koja u njemu vidi idealnu zamenu za Damijena Le Taleka

Sportski sektor Crvene zvezde kontakirao je repezentativca Australije Miloša Degeneka koji se nalazi na Svetskom prvenstvu u Rusiji! Štoper japanske Jokohame mogao bi da bude idealna zamena za Francuza Damijena Le Taleka, pošto se radi o igraču gotovo istih karakteristika.

Miloš Degenek (24) je i ranije bio zanimljiv crveno-belima, pošto je pre dve godine generalni direktor Zvezdan Terzić želeo da ga dovede. Kako Kurir saznaje sada je čini se posao blizu kraju, jer je Miloš Degenek raspoložen da sa Crvenom zvezdom napadne Ligu šampiona. Obeštećenje za reprezentativnog štopera Australije ne bi trebalo da bude veliko, pošto je u poslednjih šest meseci ugovora sa Jokohamom, za koju igraju dvojica bivših igrača crveno-belih Ugo Vijeira i David Babunski.

Iz krugova bliskih fudbaleru, Kurir saznaje da je sportski menadžment tokom mundijala razgovarao sa Milošem Degenekom i da su obe strane spremne za saradnju, ali se čeka kraj Svetskog prvenstva kako bi sve bilo stavljeno na papir i definisano ugovorom. Kako sada stvari stoje, Miloš Degenek biće četvrto pojačanje Crvene zvezde ovog leta, posle Dušana Jovančića, Dejana Melega i Nikole Stojiljkovića.

Crvena zvezda želi da završi i transfer Gorana Čaušića, dok će se pozicija plejmejkera tražiti iz inostranstva do kraja prelaznog roka. Za sada je Brazilac Giljerme prva meta, mada crveno-beli traže i druga rešenja.

Kurir sport/A. Radonić

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: I to se događa- Odbija ponude iz Evrope da bi došao u Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track