Kako da zaradite novac na Zvezdi i Partizanu u Evropi
Foto: Dado Đilas

Kako da zaradite novac na Zvezdi i Partizanu u Evropi

Fudbal -

Kreće nova sezona evrokupova, a u MOZZARTU potražite najbolje kvote

Posle istorijskog uspeha prošle sezone, kada su i jedni i drugi stigli do proleća u Evropi, očekivanja od Zvezde i Partizana pred start nove evropske avanture su ogromna!

Zvezda u sredu od 18.00 gostuje letonskom Spartaksu iz Jurmale u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dok Partizan u četvrtak u 20.15 igra s Rudarom u Pljevljima na početku kvalifikacija za Ligu Evrope.

Kao što je kladionica MOZZART već navikla svoje igrače, osim samog klađenja na ove mečeve, možete da tipujete i dokle će naši klubovi stići u Evropi ove sezone. Prošle godine pokazalo se da oni koji prvi iskoriste tu priliku najbolje prođu. Ne samo što su kladioci koji su na leto prognozirali da će jedan od beogradskih klubova prezimiti u Evropi pomnožili svoj ulog sa 40 ili 50, nego su dvojica koji su to prvi uradili dobili i izuzetnu priliku da prisustvuju gostovanjima svojih omiljenih klubova u Moskvi, odnosno Plzenju.

Zvezda je veliki favorit protiv Spartaksa, pa je kvota da će proći dalje simbolična - 1,05, ali ako tipujete da će u narednom kolu crveno-beli proći kiparski Apoel možete skoro da duplirate ulog. Prava poslastica za navijače Zvezde jeste tip da će se tim Vladana Milojevića plasirati u grupe Lige šampiona, prvi put otkako se igra u ovom formatu takmičenja. Ako verujete da će se to desiti, a prelazni rok na Marakani „govori“ da je to vrlo moguće, svoj ulog možete da pomnožite sa čak devet! Treba imati na umu da će Zvezda, ako ispadne iz Lige šampiona, automatski preći u Ligu Evrope, a kvota da će i ove sezone igrati u takmičenju po grupama Lige Evrope je 4,00. A ko veruje da že Zvezda ući u Ligu šampiona, i ostati u njoj sve do proleća, kvota u MOZZARTU je fenomenalna - 45!

Kako nam je i ovaj Mundijal pokazao, u fudbalu je sve moguće, pa je za one najhrabrije tu i tip „Zvezda osvaja Ligu šampiona“ s kvotom 10.000!

Što se tiče Partizana, povoljna okolnost za crno-bele jeste što će u Ligi Evrope sve vreme biti povlašćeni na žrebu, čak i u plej-ofu. U uvodnoj rundi ih čeka Rudar iz Pljevalja, a ako prođu, pobednik dvomeča Trakai - Irtiš. Nijedan od tih timova ne bi trebalo da predstavlja problem za vicešampiona Srbije, a kvota da će se ekipa Miroslava Đukića plasirati u 3. kolo je 1,45. To bi morao da bude zicer. Kao što smo naveli, Partizan će i u narednim rundama biti povlašćen, a kvota da će se plasirati u grupe Lige Evrope iznosi 4,50. Ako verujete da će Đukićev tim ponoviti uspeh iz prošle sezone, i dočekati opet proleće u Evropi, kvota je vrlo izazovna - 15.

Možete da tipujete gde tačno vidite crno-bele ove sezone, sve do osvajanja Lige Evrope, što nosi kvotu 7.500.

MOZZART je pripremio kvote i za preostala dva predstavnika Srbije u Evropi Radnički iz Niša i Spartak iz Subotice. U prvom kolu ovi klubovi bi trebalo da prođu protiv malteške Gzire, odnosno Kolrejna iz Severne Irske, ali ih već u sledećem čekaju verovatno Makabi Tel Aviv i Sparta iz Praga. Zato je kvota da će Radnički stići do 3. kola 3,00, a na Spartak čak 4,25.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track