Najnovije vesti

SAOPŠTENJE RADNIČKOG: Nišlije reagovale sa pisanje da je sudija Obradović bio njihov gost
Foto: FK Radnički

U DANU KADA IGRAJU SA MAKABIJEM

SAOPŠTENJE RADNIČKOG: Nišlije reagovale sa pisanje da je sudija Obradović bio njihov gost

Fudbal

U danu kada igra evropsku utakmicu sa Makabijem u Tel Avivu, Radnički iz Niša se oglasio drugim povodom.

Nišlije su reagovale na pisanja medija da je sudija Srđan Obradović bio njihov gost na "Čair" na meču sa Gzirom.


Saopštenje prenosimo u celosti:

 

"U Srbiji je najteže oprostiti uspeh.

 

To su danas pokazali i pojedini mediji, kada su uoči teške utakmice koja nas očekuje u 19 časova u Tel Avivu protiv Makabija, umesto da pišu o uspehu FK Radničkog jer posle 35 godina učestvuje u evropskom takmičenju bave plasiranjem neproverenih i zlonamernih insinuacija da je sudija Srđan Obradović bio počasni gost na utakmici FK Radnički – Gzira Junajted u Nišu.

Sudija Obradović nije bio počasni gost Radničkog na pomenutoj utakmici i bilo kakve zlonamerne i tendeciozne tvrdnje pokazuju samo to da nekom smeta povratak našeg kluba na evropsku scenu".

 

Mi ne znamo da li je pomenuti gospodin bio u nekoj od loža, jer je stadion Čair tog dana bio pun, nakon nekoliko decenija, ali znamo sigurno da nije bio gost na poziv rukovodstva Radničkog.

 

Verovatno je i pun stadion Čair zasmetao tim istim osobama i bio im dodatni motiv kako bi počeli da se bave fabrikovanjem neistina u vezi prisustva sudije Obradovića na stadionu.

 

Uostalom, za pomenutu utakmicu u Nišu, kao što je i ranije više puta rečeno, svi na stadionu su kupovali karte, od veterana kluba, preko navijača, do članova uprave Radničkog, jer su time želeli da pokažu da stoje iza Radničkog, ali i da bi se dodatnim prihodima od prodaje karata pomoglo u lečenju niškog novinara.

 

Dostavljamo vam i fotografiju centralne lože sa utakmice Radnički – Gzira Junajted, gde svojim očima možete da se uverite da tu nije bilo gospodina u ružičastom sakou".

 

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: FK Radnički)

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...