NAVIJAČI NEZADOVOLJNI

DANILO PANTIĆ SAMOKRITIČAN: Različiti komentari crno-belih posle Trakaja (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je danas da je nervoza sa tribina postojala od samog početka i da njegova ekipa protiv Trakaja nije pružila pariju koja se očekivala.

"Nervoza je počela u petom minutu. U Partizanu je nervoza od samog početka, ništa novo. Znali smo šta nas čeka. Nismo pružili partiju koja se od nas očekivala. Daćemo sve od sebe da to popravimo u sledećim utakmicama", rekao je Pantić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Partizan je pobedio Trakaj sa 1:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Danilo Pantić je bio kritičan prema igri svog tima.

"Nažalost, dali smo samo jedan gol, a mogli smo još neki. Loše smo igrali, nije bilo kreativnosti, bilo je monotono. Protivnik je lako čitao naše zamisli. Oni su bili agresivni i imali svoje šanse koje srećom nisu uspeli da iskoriste", rekao je Pantić.

Golman Vladimir Stojković je govorio o psihološkoj barijeri.

"Očekujem i ovakve i onakve komentare, a meni je bitno da nismo primili gol. Mogli smo da dobijemo ubedljivije, ali smo ostvarili cilj", kazao je Stojković i dodao:

"Psihološki je teško, ovo je tek drugi protivnik od četiri do Lige Evrope. Težak je put. Da prođemo kako znamo i umemo, posle će sve doći na svoje mesto"

Upitan za skandiranje protiv trenera Đukića, rekao je:

"Postoji mala doza straha u Evropi, nema popravnog. Slažem se ja, treba da pobedimo, ali zadesi se da bude tvrdo, a nadam se da, kad budemo očekivali da bude tvrdo, da će biti mekše"

Svetozar Marković je rekao da je ekipa Partizana ostala zajedno posle poraza u prvenstvu i da je znala koliko je utakmica sa Trakajem bila bitna.

"Nije prijatno kada se izgubi, pogotovo u ligi gde je cilj titula, ali smo ekipa, digli smo se zajedno. Znali smo koliko je bitna bila ova utakmica. Tek je početak sezone, sve će doći na svoje", rekao je Marković.

On je naveo da Partizan u revanšu čeka teška utakmica, ali da je dobro to što će Trakaj morati da se "otvori".

"Zadovoljni smo kako smo odradili utakmicu. Bilo je blagog pada u igri, ali je sve došlo na svoje, dominirali smo. Imali smo sreće kod gola, iako smo ga zaslužili", kazao je mladi štoper Partizana.

Svetozar Marković je rekao da ritam nije lak i da će ekipa u narednoj prvenstvenoj utakmici protiv Dinama iz Vranja pokušati da popravi utisak.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track