PRVI PUT ZAIGRAO NA MARAKANI U CRVENO-BELOM: Stojiljković oduševljen posle pobede nad Radničkim
Foto: Starsport©

POVREDA JE PROŠLOST

PRVI PUT ZAIGRAO NA MARAKANI U CRVENO-BELOM: Stojiljković oduševljen posle pobede nad Radničkim

Fudbal -

Povreda je onemogućila Nikolu Stojiljkovića da ranije odigra prvu utakmicu na Marakani u crveno-belom dresu. Zvezdin špic vratio se u tim u pobedi nad niškim Radničkim od 2:0.

- Jako mi je teško pošto sam pauzirao 15 dana odmah posle pripremnog perioda. Odlično sam se spremio i na poslednjoj prijateljskoj utakmici doživeo sam povredu zbog koj sam toliko pauzirao. Stigao sam da odradim četiri treninga sa ekipom pre današnje utakmice. Nije lako, ali svestan sam da na ovakvim utakmicama i u momentima kada je teško moram da dam svoj maksimum kako bih dobio svežinu za neke evropke mečeve koji nas očekuju – rekao je Stojiljković.

Zvezdin špic prvi put odigrao je utakmicu na Marakani.

- Fenomenalan utisak je ostavio čitav ambijent na mene. Prelep je osećaj igrati pred navijačima kao što su naši, jako sam srećan što smo im i ovog puta podarili pobedu. Kada smo otišli ispred severa da proslavimo pobedu to je za mene bio jedinstvan doživljaj, zaista sam odušvljen. Nadam se da ćemo uskoro igrati pred punon Marakanom i da ćemo u ovoj sezoni ostvariti zajedno velike uspehe.

Stojiljković se osvrnuo i na učinak svoje ekipe u utakmici sa Radničkim.

- Nijednom igraču nije bilo lako na terenu, pre svega zbog velike vrućine. Vreme je bilo sparno, mnogo teško za igru, ali nama je najvažnije da smo iz ovog susreta izašli kao pobednici. Dali smo sve od sebe, otvorili smo utakmicu na vreme i golom u nadoknadi vremena stavili pečat na meč. Radnički je izašao sa namerom da igra fudbal, da se nadigrva, a znamo da to nije čest slučaj u našem fudbalu. Oni su zaista dobra ekipa, pokazali su svoj kvalitet na Marakani. Želim im sreću u revanš meču u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Makabija – poručio je Stojiljković.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track