VEST KOJA JE UZBURKALA FUDBALSKU JAVNOST: Partizan spremio otkaz Đukiću, a evo šta je zapravo istina!
Foto: Starsport©

veleobrt

VEST KOJA JE UZBURKALA FUDBALSKU JAVNOST: Partizan spremio otkaz Đukiću, a evo šta je zapravo istina!

Fudbal -

U javnosti se danas pojavila vest da će trener Partizana, Miroslav Đukić, najverovatnije biti smenjen. Samo nekoliko minuta nakon što se ta vest pojavila, stigao je demanti iz tabora crno-belih.

Prema navodima nekih domaćih medija Đukiću je tokom sednice Skupštine uručen otkaz godinu dana pre isteka ugovora, a već je poznato ko bi trebalo da ga nasledi na klupi crno-belih.

To je trebalo da bude legenda Partizana, Zoran Bata Mirković, koji je pre tri sezone vodio ekipu beogradskog Sinđelića, a trenutno je na poziciji pomoćnika Ljubiše Tumbakovića u selekciji Crne Gore.

Partizan je u nedelju uspeo da pobedi Dinamo iz Vranja golom desetak minuta pre kraja, ali je igra na početku sezone daleko od očekivane, pa su spekulacije i očekivane.

Skupština Fudbalskog kluba Partizan je na današnjoj redovnoj sednici razmatrala izveštaj Upravnog odbora, Nadzornog odbora i izveštaj generalnog direktora. Jednoglasno je usvojen izveštaj o radu Upravnog odbora koji je podneo predsednik Milorad Vučelić i finansijski izveštaj o poslovanju kluba koji je podneo generalni direktor Miloš Vazura. Član Nadzornog odbora Veljko Delibašić obavestio je prisutne delegate da će kompletirani izveštaj nadzornog odbora biti dostupan svim članovima skupštine na sledećoj sednici, pritom se osvrnuvši na okolnost da Nadzornom odboru nije stigla niti jedna prijava, niti je uočena bilo kakva nepravilnost u radu i poslovanju FK Partizan. Sednica je protekla u radnoj i dostojanstvenoj atmosferi, a drugih zaključaka i odluka, izuzev gore navedenih nije bilo.

Kurir sport

Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track