SESTRA KRISTIJANA RONALDA IZAZVALA POMETNJU U ITALIJI: Katja Aveiro u prvi plan izbacila svoje bujne obline, ali ih je naljutilo ono što je napisala!
Foto: Instagram

Izazvala pometnju

SESTRA KRISTIJANA RONALDA IZAZVALA POMETNJU U ITALIJI: Katja Aveiro u prvi plan izbacila svoje bujne obline, ali ih je naljutilo ono što je napisala!

Fudbal -

Katja Aveiro, sestra Kristijana Ronalda, na dobrom je putu da preuzme deo slave svog mnogo poznatijeg brata.

Aveiro, koja se bavi pevanjem od 2005. godine i nastupa pod umetničkim imenom La Ronalda, trenutno je jedna od najinteresantijih osoba na Instagramu, gde je prati više od 720.000 obožavatelja.

Međutim, "La Ronaldinja" po svemu sudeći neće moći da računa na naklonost navijača Juventusa, kluba za koji je Kristijano nedavno potpisao četvorogodišnji ugovor.

Ona je na Instagram objavila fotografiju iz Ronaldovog muzeja sa njegovom lutkom u crno-belom dresu Juventusa i pitanjem prilično šokirala javnost.

- Izvinite, možete li mi reći gde je Torino? Samo da znam gde igra najbolji na svetu - napisala je Katja.

Nije dugo trebalo Italijanima da je zaspu uvredljivim porukama i nazovu "neobrazovanom seljančurom".

Nesuđena predstavnica Portugala na Pesmi Evrovizije 2015. godine često u prvi plan ističe bujne obline, što takođe nije prošlo nezapaženo u javnosti.

Ipak, pristalice bjanko-nerih više interesuje ono što radi njen brat, a Kristijano je već na prvom treningu u novom klubu pokazao da je itekako oran za rad.

Kurir sport Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track