SVEŠTENICI ZVEZDAŠI VRATILI ČLANSKU KARTU NAVIJAČU KOME SU UKRALI NOVČANIK: Bratstvo Hrama Svetog Save uz Zvezdu protiv Spartaka
Foto: Pritnscreen Youtube

KAKVA SREĆA

SVEŠTENICI ZVEZDAŠI VRATILI ČLANSKU KARTU NAVIJAČU KOME SU UKRALI NOVČANIK: Bratstvo Hrama Svetog Save uz Zvezdu protiv Spartaka

Fudbal -

Sveštenici Hrama Svetog Save pronašli su crni novčanik u samim odajama Hrama, a kada su ga otvorili, shvatili su da je ukraden jer u njemu nije bilo novca, ali jesu lična dokumenta, članska karta i sezonska ulaznica Crvene zvezde.

Pošto bi proces nošenja dokumenata u policiju i celokupna procedura potrajala, te navijač verovatno ne bi stigao na meč u utorak, otac Dragan se odlučio na drugačiji potez.

Kvota da će Zvezda igrati u grupama Lige šampiona prvi put otkako se igra u ovom formatu je 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za plasman Zvezde u Evropi ove sezone.

- Znali smo da je u utorak veoma bitna utakmica za Zvezdu, pa smo 'okrenuli' marketing službu crveno-belih i po broju članske karte tražili da dobijemo kontakt telefon osobe koja je vlasnik iste. Stupili smo u kontakt sa njim. Navijač je došao u ponedeljak uveče da uzme ovo.

I sam navijač nije mogao da veruje šta se sve dogodilo.

- Novčanik mi je nestao pre par dana i neverovatno je sve ovo. Mnogo sam se obradovao pozivu sveštenika Dragana - rekao je navijač crveno-belih.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track