Najnovije vesti

Neka čudo traje! Kad je pala Sparta, pašće i Brondbi
Foto: Printscreen/Instagram

SPARTAK IZ SUBOTICE napadA Dance

Neka čudo traje! Kad je pala Sparta, pašće i Brondbi

Fudbal

Fudbaleri Spartaka bili su otpisani od najvećeg dela javnosti kada se saznalo da će im rival u kvalifikacijama za Ligu Evrope biti strašna Sparta iz Praga. A onda su u 180 minuta izbacili Čehe i došli u situaciju da večeras (20.45) na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu igraju s danskim Brondbijem.

I opet je uloga favorita dodeljena gostima. I to apsolutnog. Ali Subotičani su nas uverili da im prija takav odnos snaga pre nego što počne utakmica.

Napadač Bojan Čečarić, strelac gola iz Praga, koji je Spartak i doveo do trećeg kola kvalifikacija, veruje da i danski tim može biti eliminisan u predstojećem dvomeču.

- Oni su čvrsta i agresivna ekipa koja igra tvrd fudbal. Sigurno da možemo da im odgovorimo istom merom. Kad smo mogli da izbacimo Spartu iz Praga, što ne bismo i Brondbi. Ako ponovimo igru iz prve utakmice sa Česima, mislim da imamo velike šanse protiv njih - rekao je Čečarić i poručio:

 

foto: Nebojša Mandić

- Biće nam veći motiv jer će na Marakani biti lep ambijent. Nadam se da će doći mnogo navijača da nas bodri. Naši roditelji, prijatelji, prijatelji kluba... Lep je to osećaj za nas igrače. I u Novom Sadu i u Pragu su nas bodrili, nadam se da će doći i u Beograd i pozivam ih da opet budu naš 12. igrač.

 

 

Gojko Filipović

 


 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...