TRENER SPARTAKA ZADOVOLJAN IGROM Gaćinović: Propustili smo svoje prilike, pa smo kasnije bili kažnjeni za to
Foto: fkspartak.com

NE ODUSTAJU

TRENER SPARTAKA ZADOVOLJAN IGROM Gaćinović: Propustili smo svoje prilike, pa smo kasnije bili kažnjeni za to

Fudbal -

Trener Spartaka Vladimir Gaćinović rekao je posle poraza od danskog Brondbija da je zadovoljan igrom svog tima u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Dobro smo igrali u prvom poluvremenu, iako smo nastupali u okrnjenom sastavu, bez važnih igrača. Propustili smo prilike koje smo imali, a ovo je tim koji kažnjava takve greške. Sasekao nas je drugi gol i onda je nastavak za njih postao rutina. Sve čestitke mojim momcima, ostavili su poslednji atom snage. Čestitam i ekipi Brondbija, koja igra taj lepršavi fudbal i malo odudara od tipičnog danskog fudbala", rekao je Gaćinović novinarima sinoć, posle utakmice.

Spartak iz Subotice izgubio je u Beogradu od Brondbija sa 0:2 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Gaćinović u tom duelu nije mogao da računa na Dejana Kerkeza, ali je izrazio nadu da će svi biti spremni za sledeći duel.

"Dejan Kerkez je trenirao pet ili deset minuta i videli smo da to neće ići. On je još jedan u nizu naših povredjenih igrača. Nadam se da će oni biti spremni, jer mislim da smo malo zapostavili domaće prvenstvo, nismo bili u prilici da igramo maksimalno na oba fronta. Djuričin i Vukčević mi trebaju već u nedelju protiv Crvene zvezde i sada sam morao da ih odmorim, iako su odigrali danas dobru utakmicu", zaključio je trener Spartaka.

Trener Brondbija Aleksander Zorniger rekao je da je njegova ekipa ispunila cilj pobedom nad Spartakom. ; "Mislim da je ovo bila interesanta utakmica za oba tima. Iskoristili smo dve velike šanse koje smo stvorili u prvom i drugom poluvremenu. Spartak nažalost nije uspeo da iskoristi svoje prilike, tako da mogu biti zadovoljan konačnim ishodom", rekao je Zorniger.

Revanš utakmica izmedju Spartaka i Brondbija igraće se narednog četvrtka u Danskoj.

Kurir sport/Beta

Foto: Spartak.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track