LUKA MODRIĆ DOBIO JASNU PORUKU: Ovako su navijači Reala dočekali begunca u Inter (VIDEO)
Foto: Pritnscreen Youtube

ostao u kraljevskom klubu

LUKA MODRIĆ DOBIO JASNU PORUKU: Ovako su navijači Reala dočekali begunca u Inter (VIDEO)

Fudbal -

Luka Modrić je bio prava zvezda prelaznog roka, ali je ipak odlučio da ostane u Realu, a celu sagu oko Hrvata pomno su pratili navijači koji su imali poruku za njega na prvoj utakmici koju je zaigrao u dresu "kraljevskog kluba".

Luka Modrić je posle 77 dana prvi put je zaigrao za Real u prijateljskoj utakmici protiv Milana, iako se poslednjih dana činilo sigurnim da je finale Lige šampiona 2018. njegov poslednji meč za taj klub.

Superkup najavljuje novu sezonu u Španiji. Igra se u Maroku, a kvota da će ga Barselona osvojiti je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Sevilja - Barselona.

Modrić je poslednjih desetak dana senzacionalno postao najveća zvezda prelaznog roka, a celu sagu oko toga ispratili su i navijači. I upravo oni su imali poruku za Luku kada je istrčao na teren.

Navijači su ga pozdravili gromoglasnim aplauzom...

Fudbaleri Reala pobedili su Milan u Madridu 3:1 (2:1) i osvojili "Trofej Bernabeu". Već u četvrtom minutu bilo je 1:1.

Domaćin je poveo preko Karima Benzeme u drugom, a ubrzo zatim izjednačenje Milanu doneo je novajlija iz Juventusa Gonzalo Iguain.

Za novo vođstvo Reala pobrinuo se Geret Bejl u poslednjim trenucima prvog poluvremena, dok je konačan rezultat postavio Borha Majoral u 91. minutu.

Rivali su igrali u jakim sastavima, a navijači Reala mogli su da vide kako njihov tim izgleda bez Kristijana Ronalda posle devet godina.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track